Forum | Prikbord | Info | Links
 
Stadion
Oosterparkstadion

Stadion Oosterpark


Het Stadion Oosterpark werd beschouwd als één van de sfeervolste voetbalstadions in Nederland, en dat kwam vooral door de unieke ambiance van de duizenden trouwe en lawaaierige Groningse supporters en de ligging middenin een volkswijk. Het was een klassiek Engels stadion met twee hoge en steile tribunes aan de lange zijden van het veld. Op 18 december 2005 nam FC Groningen afscheid van het geliefde Oosterpark.
Euroborg

Stadion Euroborg


Het nieuwe hypermoderne en multifunctionele stadion van FC Groningen heeft de naam Euroborg meegekregen en ligt ongeveer op ongeveer een kilometer van het Oosterpark in de nieuwe wijk Europapark. Op 13 januari 2006 won FC Groningen hier de eerste competitiewedstrijd van SC Heerenveen met 2-0. Laten we hopen dat in de Euroborg minstens net zoveel geschiedenis geschreven gaat worden als in het Oosterpark.
Trainingsveld

Trainingsveld


Na een jarenlange discussie over het nieuwe trainingscomplex leek FC Groningen tegaan verhuizen naar Zuidbroek, om daar naast Motel Van der Valk een trainingscomplex te gaan bouwen. Gelukkig kwamen de diverse beleidsbepalers net op tijd tot inkeer en bleek de gemeente Groningen toch wel een stukje grond in de buurt van de Euroborg in de aanbieding te hebben.

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl