Forum | Prikbord | Info | Links
 
Z-side steelt naambord stadion, 12 december 2005

Z-side steelt naambord stadion

GRONINGEN - De Z-side van FC Groningen heeft het naambord van het Oosterparkstadion gestolen. Het bord, dat boven de ingang van het stadion hing, werd het afgelopen weekend ontvreemd. De Z-side liet weten verantwoordelijk te zijn voor de "diestal" en zegt het bord op "op passende wijze" te zullen bewaren. FC Groningen verhuist binnenkort naar het nieuwe stadion, de Euroborg. FC Groningen doet geen aangifte van diefstal. (bron: RTV Noord, 12 december 2005)


Z-siders nemen bord stadion Oosterpark mee

GRONINGEN - FC Groningen doet geen aangifte tegen de Z-side voor diefstal van het naambord van het stadion in het Oosterpark. De harde kern van supporters heeft het bord boven de ingang van het stadion afgelopen weekeinde weggehaald. Inmiddels heeft de Z-side de actie opgeëist. De supporters hebben laten weten dat ze het bord op passende wijze zullen bewaren. (bron: RTV Noord, 12 december 2005)


Naambord Stadion Oosterpark gestolen

GRONINGEN - Fanatieke supporters van FC Groningen hebben dit weekeinde het naambord van stadion Oosterpark ontvreemd. Het bord hing jarenlang boven de hoofdpoort van het stadion, waar komend weekeinde de laatste officiële wedstrijd in de competitie wordt gespeeld.

De club verhuist volgend jaar naar het nieuwe stadion Euroborg. Een pamflet dat bij de poort werd achtergelaten, vermeldde dat de fanatieke Z-side aanhang van FC Groningen waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de actie.

FC Groningen is niet blij de met de diefstal. De club was van plan om na de verhuizing te bekijken wat er met de gezichtsbepalende attributen in het stadion moest gaan gebeuren. De club laat het stadion de komende tijd permanent beveiligen, teneinde andere souvenirjagers te ontmoedigen. (bron: ANP, 12 december 2005)

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl