Forum | Prikbord | Info | Links
 
PSV - FC Groningen, 22 december 2001

Spelersbus FC Groningen belaagd

GRONINGEN - Twee ontevreden supporters hebben zaterdag de spelersbus van FC Groningen belaagd. Toen de voetballers aankwamen bij het Oosterparkstadion, gooide een 29-jarige Stadjer een bierfles door een ruit. Drie andere ramen raakten ook beschadigd. De dader is aangehouden. Een andere man, die ook iets naar de bus gooide, wist te ontsnappen. FC Groningen verloor zaterdagavond met 8-0 van PSV in Eindhoven. (bron: RTV Noord, 23 december 2001)


Vernieling spelersbus

Bij de aankomst van de spelersbus van de FC afgelopen nacht wist een 29-jarige stadjer kans te zien een ruit van de bus te vernielen door het gooien van een bierfles. De stadjer kon direct worden aangehouden door aanwezige agenten. Een tweede verdachte die eveneens iets naar de bus gooide wist te ontkomen. De verdachte is voor de nacht ingesloten. Drie ruiten van de bus raakten beschadigd.(bron: Regiopolitie Groningen, 23 december 2001)


Stadjer bekogelt bus FC Groningen

Groningen - De 8-0 nederlaag bij PSV zal de spelers van FC Groningen niet lekker zitten, maar de fans zijn er nog minder blij mee. Dat merkten de spelers toen ze zondagmorgen in alle vroegte uit Eindhoven terugkeerden bij het stadion. Een 29-jarige Stadjer bekogelde de spelersbus met een bierfles en vernielde een ruit. De man kon direct worden aangehouden door aanwezige agenten. Een tweede verdachte, die ook iets naar de bus gooide, wist te ontkomen. De flessengooier heeft de nacht in een politiecel doorgebracht. (bron: GD, 24 december 2001)

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl