Forum | Prikbord | Info | Links
 
FC Groningen - FC Twente, 16 september 2001

Vier aanhoudingen na voetbalwedstrijd

De politie heeft na afloop van de voetbalwedstrijd FC Groningen – FC Twente vier mannen uit Groningen aangehouden wegens openlijke geweldpleging, overtreding van de Wet Wapens en Munitie en bedreiging. Op de Klaprooslaan, nabij het Oosterparkstadion werden drie verdachten opgepakt nadat ze met stenen naar de supportersbussen van FC Twente hadden gegooid. De vierde verdachte maakte, ook op de Klaprooslaan, slaande bewegingen met een riem in de richting van Twente supporters. Hij wist aanvankelijk te ontkomen maar kon later op de Oostersluis worden aangehouden. Drie verdachten zijn voor verhoor ingesloten. De politie stelt een nader onderzoek in. (bron: Regiopolitie Groningen, 16 september 2001)


Uitslag FC Groningen - FC Twente: vier aanhoudingen

GRONINGEN - Na afloop van de voetbalwedstrijd FC Groningen-FC Twente zijn vier mannen uit Groningen aangehouden. Drie van hen werden op de Klaprooslaan opgepakt, nadat ze met stenen naar de supportersbussen van de Twentenaren hadden gegooid. De vierde verdachte wilde met een riem de supporters van FC Twente te lijf. Hij maakte zich daarop uit de voeten, maar kon later op de Oostersluis worden aangehouden. Drie van de vier mannen zijn ingesloten.

Verder sneuvelde er een ruit van de bus van FC Twente, maar dat was te wijten aan het gedrag van de inzittenden. Volgens een woordvoerder van de politie was het, in vergelijking tot vorig jaar, een 'relatief rustig verlopen' gebeuren. (bron: NvhN Interneteditie, 16 september 2001)

terug


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl