Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen speelt gelijk tegen NAC 28 april 2003
FC Groningen heeft vanmiddag gelijkgespeeld tegen NAC Breda. In een redelijk slecht duel bleef de beginstand op het bord staan: 0-0. De eerste helft was nog wel om aan te kijken. NAC Breda knalde op de lat en FC Groningen zag een bal van de lijn gered worden met de hand van een NAC-speler. Scheidsrechter Braamhaar had z'n lenzen echter niet in vandaag. Landerl knalde nog in het zijnet en dat was het wel zo'n beetje.

In de aanloop naar dit duel is er nogal wat ophef. De wedstrijd zou namelijk eerst een week eerder gespeeld worden, maar toen bleek NAC Breda een griepje te hebben. "En wat hebben wij daar mee te maken?", zou je dan denken. Nou, alles dus, want de KNVB besluit op het verzoek tot verplaatsing van NAC Breda in te gaan en zodoende moeten er ook 5 andere duels verschoven worden. Dat is nog eens handig. Het is wachten op het eerste duel dat verschoven gaat worden omdat de cavia van een speler op de Intensive Care ligt.

Veel leuker dan de wedstrijd zelf zijn de ludieke grappen rondom dit duel. Zo hangen er spandoeken met teksten als: "Failliet of diarree, bel de KNVB" en "Nooit Ophouden Altijd Doorgaan?". Bij het uitvak worden waarschuwingsborden neergehangen en worden er spoelbakken geplaatst, om het gevaarlijke virus van de schoenen van de Bredanaars te spoelen. Op de grond van het uitvak staan teksten als: "vitamine B-side" en "Vak Griep". En natuurlijk draagt een aantal Groningers mondkapjes, want je wilt toch niet getroffen worden door een dergelijk zwaar virus? Voor je het weet ben je zomaar 2 dagen uitgeschakeld.

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp, Johansson (46' Matthijs), Boekweg, Kruiswijk, Florén, Landerl, Hugo (66' Bronkhorst), Van Gessel, (C) Broerse; Drent, Salmon (83' Tuhuteru)

Opstelling NAC Breda: Babos, Fehér, Schenning, Gudelj, Colin, (C) Schreuder, Slot, Engelaar, Barakat (66' Diba), Bobson (78' Haemhouts), Boussaboun (63' Abdellaoui)

Scoreverloop: -

Scheidsrechter: Braamhaar

Toeschouwers: 11.473

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl