Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Drie punten dichter bij handhaving 14 april 2003
FC Groningen heeft gistermiddag drie belangrijke punten behaald tegen directe concurrent 'Feyenoord 2'. In een zeer slechte wedstrijd bleek geen van beide ploegen echt een vuist te kunnen maken. Aan Groningse kant vielen met name Tuhuteru, Landerl en Van Gessel op door hun dramatische spel. Uitgerekend Van Gessel werd echter wel de matchwinner door een assist van Martin Drent prima binnen te koppen.

'Feyenoord 2' zet in de slotfase nog wel aan, maar de gelijkmaker blijft uit. En zo blijven de drie punten in Groningen en is er een gaatje geslagen met de ploegen die lager op de ranglijst staan.

De speler die het meest positief opvalt was Raymond Bronkhorst. Hij mag de laatste 25 minuten meespelen en zorgt wederom voor een prima invalbeurt, net als tegen Vitesse. Zeer fel aanwezig in de duels en vechtend voor elke bal, en dat zien we in Groningen graag. Niet voor niks is Raymond populair onder de supporters en niet voor niks hangt er op West een spandoek met de tekst: "Bronkhorst moet blijven". Ron Jans ziet inmiddels ook in dat Bronkhorst wel degelijk een prima speler is die een nieuw contract verdient. Op de persconferentie zegt hij dat men een nieuw contract voor Raymond gaat 'heroverwegen'. We zijn dus op de goeie weg.

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp, Johansson, Boekweg, Kruiswijk, Florén, Matthijs, Hugo (79' Krstev), (C) Van Gessel, Landerl (66' Bronkhorst), Drent, Tuhuteru (55' Salmon)

Opstelling Excelsior: Varkevisser, Buijs (82' Lopes), Olfers, De Haan, Mtiliga, Breuer, Holman (76' El Hamdaoui), Boutahar, Swerts (46' Koswal), Nygaard, Pinas

Scoreverloop: 77' Van Gessel (Drent) 1-0

Scheidsrechter: Van Egmond

Toeschouwers: 12.300 (uitverkocht)

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl