Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Puntje mooi meegenomen in Waalwijk 21 november 2003
FC Groningen heeft in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk vanavond gelijkgespeeld. Hoewel de Waalwijkers een groot gedeelte van de wedstrijd iets beter waren, pakte FC Groningen dus toch een punt: 1-1

Een uitwedstrijd op een vrijdagavond. Normaal gesproken wordt het dan voor veel supporters lastig om de wedstrijd te kunnen bezoeken, maar in Waalwijk weet de Groningse formatie zich toch gesteund door ruim 200 fanatiekelingen.

FC Groningen vertoont weer de kenmerken die het de laatste weken al vaker heeft vertoond. Een matige eerste helft, waarbij de tegenstander sterker is en scoort. Het blijft bij één goal voor de Waalwijkers, maar dat hadden er eigenlijk meer moeten zijn. Zoals de laatste weken ook al vaker is gebleken, kan FC Groningen zeer sterke tweede helften spelen en dat gebeurt ook in Waalwijk. Smit scoort de gelijkmaker en FC Groningen zet druk.

Er komen zelfs nog kansen op de volle winst, maar deze worden gemist. Het zou ook niet terecht zijn geweest, maar als je wint maalt niemand daar om. Nu eindigt de wedstrijd in een gelijkspel en dat is op basis van de wedstrijd eigenlijk ook wel terecht. RKC Waalwijk is de eerste helft de betere, FC Groningen de tweede helft. En zoals het de Groningers betaamt, wordt ook het punt in een uitwedstrijd gevierd als een overwinning.

Opstelling RKC Waalwijk: Sinouh; Greene, Olfers (72' Redan), Teixeira, Van Hintum; Van Diemen, (C) Petrovic, Boutahar (78' Oost), Molhoek; Boulahrouz, Cornelisse (86' Torma)

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp; Elshot, Schoenmakers (46' Kruiswijk), Van der Linden, Florén; (C) Van Gessel, Smit (71' Krstev), Hugo (83' Landerl), Tuhuteru; Salmon, Pinas

Scoreverloop: 8' Teixeira 1-0, 57' Smit 1-1

Scheidsrechter: Wiedemeijer

Toeschouwers: 6.500

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl