Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
WHC - FC Groningen VERBODEN!!! 24 september 2003
"Wat zegt u? Roepen ze op Internet op om massaal af te gaan afreizen naar ons mooie dorpje? Om hun club te steunen? Bij een bekerduel dat vrijwel zeker wordt gewonnnen door hun club? Wat zijn dat voor gevaarlijke gekken?"

Zieltje belt eens met Snorremans. "Ja, Zieltje hier, die Groningers zijn dus wel van plan om de wedstrijd te komen bekijken. Waarschijnlijk komen ze met een man of 50. Nee, ze zijn alleen geïnteresseerd in een leuke wedstrijd en de prijslijst in de kantine, zeggen ze. Maar wij weten wel beter. Dat zijn rasechte hooligans".

Snorremans fronst zijn wenkbrauwen. "Dat is mooi kut, burgemeester!" Komen die gevaarlijke gekken ook nog de wedstrijd bekijken, wat denken ze wel? Daar hadden we even niet op gerekend. We moeten een persconfentie houden om aan te kondigen dat de wedstrijd niet door kan gaan. En ik zal vanavond nog de schuilkelder inrichten!"

Zieltje glimlacht. "Dat is een goed idee, Snorremans. En ik heb nog een veel beter idee. We gaan een grap uithalen met die Groningers. Morgen om 9.00 uur roep ik dat de wedstrijd gewoon doorgaat. Moet je hun gezichten dan zien, als ik aan het eind van de middag bekend maak dat de wedstrijd alsnog niet doorgaat!" Whoehahaha.

Snorremans stikt bijna in z'n salmiaklollie. "Dat is een goeie grap burgemeester, u bent me er eentje".
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl