Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
De laatste wandeling vanuit de binnenstad 19 december 2005
Voor duizenden supporters is het al jarenlang een vast ritueel. De wandeling vanuit de binnenstad naar het stadion in de Oosterparkwijk. Onderweg nog even een vette bek halen bij de snackbar in de wijk en dan nog net een stukje van de warming-up meepikken. Voor velen een traditie die onlosmakelijk met het Oosterparkstadion is verbonden.

Nog één keer zal de traditionele wandeling kunnen plaatsvinden als FC Groningen op 22 december 2005 het bekerduel tegen FC Volendam speelt. Daarna is het gebeurd met de tocht naar de Zaagmuldersweg. Er zal wellicht een nieuwe traditie ontstaan met de wandeling vanuit de binnenstad naar de Euroborg, maar helemaal hetzelfde zal het nooit worden.

Daarom willen veel supporters extra aandacht besteden aan de laatste wandeling en er nog een keer een bijzondere ervaring van maken. Een wandeling vanaf de Grote Markt naar het Oosterparkstadion. Een wandeling waarin honderden supporters meelopen. Een wandeling voor alle supporters, voor iedereen die dat wil. We lopen nog één keer samen naar het stadion.

De wandeling zal de volgende route hebben: Grote markt, Poelestraat, Tuinstraat, Oostersingel, Hanzeplein, Dirk Huizingastraat, Linaeusplein, Zaagmuldersweg.

We zullen om 19.00 starten vanaf de Grote Markt en voor de allerlaatste keer gezamenlijk naar het stadion lopen. Als jij ook afscheid wilt nemen van dit ritueel, dan ben je van harte welkom!

Bron: Groningen Fanatics
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl