Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Iedereen massaal naar Arnheim! 26 maart 2003
Op zaterdag 5 april 2003 speelt FC Groningen in Arnheim de cruciale uitwedstrijd tegen Vitesse. Dit jaar is het treffen voor beide partijen van buitengewoon belang, omdat zowel Vitesse als FC Groningen volop strijden tegen degradatie en het ontlopen van de nacompetitie. Iedereen dus mee naar Vitesse: als 1 blok achter de FC!
Het duel kan bepalend zijn voor de afloop van het seizoen, dus de massale steun van vele honderden FC-supporters kan de doorslag geven.


Verplichte combi
Voor FC Groningen-supporters geldt bij deze wedstrijd een zogenaamde verplichte combi-regeling. Dat is een vreemde zaak, want de politie van Arnheim en Vitesse hadden in een eerder stadium al met FC Groningen afgesproken dat de supporters op eigen gelegenheid naar Arnheim mochten afreizen. Deze beslissing is plotseling eenzijdig teruggedraaid, omdat het de laatste weken onrustig is in Arnheim. De Supportersvereniging en FC Groningen hebben uiteraard meteen protest aangetekend tegen deze ingrijpende beslissing, maar in Arnheim wil men van geen wijken weten en houdt men vast aan de plotseling ingestelde verplichte combi.


Halve combi?
Daarop hebben de Supportersvereniging en FC Groningen gepleit voor een halve combi, waarbij FC-supporters op eigen gelegenheid naar een centrale plek in Arnheim kunnen reizen, alwaar ze gezamenlijk door bussen naar het stadion worden gebracht. Ook dit compromis kon geen genade vinden bij de Arnheimse politie en Vitesse.

Vitesse heeft officieus zelfs te kennen gegeven dat het de Arnheimse club niet slecht zou uitkomen als er door de verscherpte maatregelen minder supporters van FC Groningen op komen dagen. Het noodlijdende Vitesse heeft het in de eigen noodlijdende Geldsyndroom namelijk al moeilijk genoeg, ook zonder de massale steun voor een directe concurrent om de degradatieplaatsen. Uitsupporters zijn dus niet echt welkom in Arnheim.


Ontmoedigingsbeleid
Hoewel de vrijwel failliete club iedere binnenkomende euro zou moeten koesteren alsof het de laatste was, lijkt het erop dat men in Arnheim een ontmoedigingsbeleid voor bezoekende supporters voert. De Supportersvereniging en FC Groningen zijn echter niet van plan zich daarbij neer te leggen. Deze wedstrijd is van cruciaal belang voor FC Groningen en daarbij kan de Trots van het Noorden de steun van haar supporters meer dan ooit goed gebruiken. Daarom roepen wij IEDEREEN op om toch MASSAAL met de FanTour mee te reizen naar Arnheim.

Laten we de Arnheimse arrogantie afstraffen en zorgen voor een ouderwetse groen-witte Armada richting Geldsyndroom. Iedereen moet mee! Juist nu!


Inschrijving Fantour
Inschrijven voor deze Fantour kan van donderdag 27 maart tot en met donderdagavond 3 april 2003 om 19.00 uur bij de Receptie van FC Groningen. De prijs voor het kaartje en de busreis is 23 euro. Het duel in het Geldsyndroom begint om 20.00 uur. De bussen vertrekken vanaf de Sontweg. De vertrektijd staat op het kaartje.

Ben je nog geen lid van de Fantour, maar wil je wel graag mee? No problemo, dude! Je kunt ook mee op vertoon van een legitimatiebewijs bij de FC Receptie. FC Groningen heeft de regels speciaal voor deze wedstrijd eenmalig ietsje versoepeld.

Lid worden van de FanTour kan eveneens bij de FC Receptie. De kosten hiervan zijn 5 euro. Neem wel even een legitimatiebewijs mee.


Dus wat let je eigenlijk?
Ga massaal mee met deze belangrijke uitwedstrijd en schreeuw FC Groningen naar een belangrijke overwinning !!!

Check voor meer info: [www.fcgroningen.nl]

Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl