Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Oosterparkboek: nog 2 weken intekenen 17 oktober 2005
Opgelet: vanaf vandaag kun je nog 2 weken intekenen op het boek 'Het Oosterpark, een voetbalbolwerk'. Als je namelijk voor 1 november 2005 intekent op het boek over de historie van het Oosterparkstadion kun je profiteren van de speciale intekenprijs van 22,50 euro. Vanaf half november zal het boek te koop zijn voor de reguliere prijs van 26,50 euro.

Het boek zal de sfeer ademen van het Oosterpark zelf: boeiend, verrassend en origineel. Het is een boek dat bol staat van verhalen over van alles wat zich in het rond het stadion heeft afgespeeld in de jaren 1933 tot en met 2005. Boeiende interviews met en over kleurrijke mensen en voetballers die in het Oosterpark een rol speelden, alles over de gouden tijd van de Europa Cups, menselijke verhalen, het ontstaan en de ontwikkeling van het stadion, van alles over de voetbalclubs Oosterparkers, GVAV en FC Groningen.

Verhalen over de begintijd in de jaren dertig, veertig en vijftig. Over de legendarische 'varkensboer' Renze de Vries, good old Piet Fransen, het tragische verhaal rond Tonny van Leeuwen, over zwaaiende tribunes, het beruchte mesincident, het ontstaan van de Z-side, maar ook van alles over de laatste jaren in het Oosterpark en nog veel meer. Voetbalcolumnisten en landelijk bekende sportjournalisten leverden een bijdrage aan het boek.

Kortom: een boek dat bol staat van de boeiende, menselijke en curieuze verhalen. Een absolute must voor iedereen die iets met FC Groningen, GVAV, Oosterparkers, de Oosterparkwijk en een stuk voetbalhistorie in het algemeen heeft. Een waardig afscheidsdocument over de plaats waar ruim 70 jaar voetbalgeschiedenis is geschreven.


Bestellen

Bestellen kun je doen met de speciale intekenfolder die onder ander in het stadion en in de Oosterparkwijk vespreid is. De folder is ook wel bij de boekhandels te vinden. Als je voor 1 november intekent levert je dat een korting op en betaal je slechts 22,50 euro. Na 1 november zal het boek te koop zijn voor de reguliere prijs van 26,50 euro.


Digitaal intekenen

Heb je geen intekenfolder gekregen? Geen nood, je kunt ook digitaal intekenen op het boek. Surf naar de website www.profiel.nl, druk linksboven op 'intekenen' en vul je gegevens in. Dan ben jij verzekerd van een of meerdere exemplaren van dit boek.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl