Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
FC Groningen pakt punt in Utrecht 23 maart 2003
FC Groningen heeft vanmiddag gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. In een matig duel konden beide ploegen nauwelijks kansen creëren en zodoende stond er na 90 minuten nog steeds 0-0 op het scorebord.

Een terechte uitslag en een goed resultaat voor FC Groningen, want de uitwedstrijd in Utrecht is normaal gesproken vrij lastig en dan is elk punt meegenomen. Vanmiddag blijft FC Groningen echter redelijk gemakkelijk op de been en komt het achterin nauwelijks in de problemen. Verdedigend zit het, ook vandaag, namelijk wel goed. Het grootste probleem van FC Groningen blijft nog steeds de aanval.

Het verdiende punt zorgt bij veel Groningers in het uitvak voor blije gezichten. Ongeveer 175 supporters hebben de moeite genomen om mee te reizen naar Utrecht. Het zonnige weer en de meegebrachte UFT-vlaggen zorgen voor een prima sfeertje in het uitvak. Vandaag blijkt weer eens dat het in de Galgenwaard behoorlijk stil kan zijn als het eventjes niet zo goed gaat met FC Utrecht. Het publiek, dat in goede tijden de ploeg verbaal flink kan ondersteunen, lijkt vandaag in slaap gesust door het voorjaarszonnetje. Heel af en toe wordt een rush van een Utrechter verbaal ondersteund, maar buiten dat is nauwelijks te merken dat er ook nog FC Utrecht-supporters aanwezig zijn.

Het financieel zo geplaagde FC Utrecht wordt door het uitvak nog eens flink op de hak genomen. Er zijn pamfletten met Euro-biljetten gemaakt, die enthousiast in de lucht worden gehouden onder het motto: 'Laat zien dat je Euro's hebt'.

Al met al een leuk dagje Utreg en weer een punt voor FC Groningen. Over twee weken wacht Vitesse...

Opstelling FC Utrecht: Wapenaar, Vreven, Zwaanswijk, Schut, Van Mol (11' Shew-Atjon; 83' Roiha), De Jong, Bosschaart, Tanghe, Van den Bergh (76' rood), Glusevic (63' Jochemsen), Kuyt

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp; Elshot, Boekweg, Kruiswijk, Florén; Matthijs (46' Hoogstrate), Van Gessel, Broerse, Landerl; Salmon, Tuhuteru (71' Bronkhorst)

Scoreverloop: -

Scheidsrechter: Temmink

Toeschouwers: 16.400

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl