Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Club betaalt zaalhuur Takje Toernooi 23 maart 2005
FC Groningen neemt de zaalhuur van het Takje Toernooi 2005 voor haar rekening. Met dit uiterst nobele gebaar wil FC Groningen graag een bijdrage leveren aan het zaalvoetbaltoernooi dat wordt gehouden ter nagedachtenis aan FC Groningen-supporter Emiel Branbergen.

Het Takje Toernooi 2005 wordt gehouden op zaterdag 16 april 2005 van 12.00 uur tot 17.00 uur gehouden in Sporthal De Wijert in Groningen.

Er wordt gespeeld met 6 teams: 4 FC Groningen-teams (team Forum, team Z-side, team Groningen Fanatics en team Supportersvereniging) en 2 teams met vrienden van Emiel. Wil jij meedoen als speler, meld je dan even op Unofficial FC Groningen Forum. Er is altijd wel een team te vinden waar je dan in mee kunt doen.

En ook al voetbal je zelf niet mee, dan ben je ook als toeschouwer van harte welkom in Sporthal De Wijert. Tijdens het toernooi zal er geld ingezameld worden voor medisch onderzoek naar de ziekte van Emiel. Pak je agenda er dus even bij en noteer deze dag. Het Takje Toernooi 2005 moet een doorslaand succes worden!

Locatie
Sporthal De Wijert
Vondellaan 75
9743 LR Groningen
050-5251334

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen: Neem op de A28 afslag 39 (Groningen-Zuid) en ga onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf de Ketwich Verschuurlaan op. Ga bij het tweede stoplicht linksaf de Vondellaan op en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde ga je half rond en dan verschijnt de sporthal direct aan de linkerkant.

Vanuit de richting Drachten: Neem op de A7 afslag 36 (Groningen-West) zodat je uitkomt op de rotonde bij de Gasunie / Martiniplaza. Ga bij deze rotonde direct rechts de Laan v/d Vrijheid op en ga bij de stoplichten rechtdoor (Overwinningsplein). Deze weg gaat na de brug over in de Van Iddekingeweg en blijf deze volgen tot aan de rotonde. Deze rotonde neem je driekwart zodat je de Vondellaan op rijdt, waar direct aan de linkerkant de sporthal staat.

Vanuit de richting Hoogezand, Delfzijl: Neem in Groningen de oostelijke ringweg richting het Julianaplein en neem afslag 37 (Helpman). Ga onderaan de afslag bij de stoplichten linksaf de Hereweg op en blijf de Hereweg vervolgen (voorbij de gevangenis) tot aan de stoplichten. Ga bij deze stoplichten rechtsaf de van Iddekingeweg op en rij door tot aan de rotonde. Bij deze rotonde ga je rechtsaf, waarna de sporthal direct links staat.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl