Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Nieuwe website over Stadion Oosterpark 11 maart 2005
Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van het Stadion Oosterpark in Groningen een kijkje nemen op een nieuwe website die zich richt op dit historische stadion. Want tussen alle plannen die er intussen worden gemaakt voor de nieuwe Euroborg, verdient ook het oude stadion van onder meer FC Groningen natuurlijk de nodige aandacht.

Het afscheid nadert. Nog ruim negen maanden en dan zal het Stadion Oosterpark haar belangrijkste functie gaan verliezen. Het terrein zal plaats gaan maken voor woningbouw. Maar de historie van het stadion zal bewaard blijven, onder andere op deze nieuwe website. Een historie waarin vele honderden wedstrijden zijn gespeeld en waarin vele duizenden voetballers de grasmat van de voetbaltempel aan de Zaagmuldersweg hebben betreden.

Op de website vind je de historie van het stadion en haar bespelers en foto's van het stadion. Verder kun je er informatie vinden over een nog uit te geven boek dat ter gelegenheid van het verdwijnen van het sfeervolle stadion zal verschijnen. Al ruim een jaar wordt er gewerkt aan dit boek met de bedoeling een waardig afscheidsdocument te maken over de plaats waar ruim 70 jaar voetbalgeschiedenis is geschreven.

Kortom: een website met veel informatie over het Stadion Oosterpark en een blijvende herinnering aan dit stadion.

Zie: http://www.stadionoosterpark.nl
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl