Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Degradatiespook nog niet verdwenen 25 mei 2003
FC Groningen heeft zondagmiddag het belangrijke degradatieduel tegen De Graafschap verloren. In Doetinchem stond er na 90 minuten voetballen 1-0 op het scorebord. En dus is de nacompetitie-dreiging nog niet verdwenen.

Op de Vijverberg krijgt FC Groningen wel degelijk kansen. In de eerste helft een handvol en ook in de tweede helft kunnen er gerichte schoten op doel geplaatst worden. Maar voor het inmiddels bekende probleem van FC Groningen, de doeltreffendheid, is nog steeds geen oplossing gevonden. De kansen zijn niet besteed aan de spelers en als De Graafschap aan de andere kant wel scoort, blijkt dat ook meteen de winnende treffer.

Zo staat FC Groningen weer eens met lege handen en met de loodzware thuiswedstrijd tegen PSV in het vizier, is het te hopen dat FC Groningen donderdagmiddag niet helemaal met lege handen staat en de nacompetitie moet spelen...

Overigens miste een groot gedeelte van de supporters van FC Groningen het eerste gedeelte van de wedstrijd. Om onduidelijke redenen kwam de eerste colonne zo'n 5 minuten te laat aan en arriveerde een tweede colonne met supporters maar liefst 20 minuten na het eerste fluitsignaal. Het kost al veel geld en moeite om mee te reizen, en dan zie je ook nog niet eens de gehele wedstrijd. Een belachelijke situatie natuurlijk, want zo ga je niet met fanatieke supporters om.

Opstelling De Graafschap: Wevers, Bot, Van der Kruis, Hermans, Zafarin (90' Leonardo), Van Leerdam (83' Hertog), Bakens, Berck Beelenkamp, (C) Van de Haar, Schulp (70' Culina), Smit

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp, Elshot, Boekweg, Kruiswijk (63' Van Gessel), Florén, Matthijs, Krstev (61' Salmon), (C) Broerse, Ikedia, Drent, Tuhuteru (81' Landerl)

Scoreverloop: 44' Zafarin (Schulp) 1-0

Scheidsrechter: Bossen

Toeschouwers: 11.000 (uitverkocht)

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl