Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Zaalvoetbal: Takje Toernooi 2011 13 februari 2011
Het is bijna weer zover: de zesde editie van het Takje Toernooi. Op zondag 20 maart 2011 nemen FC Groningen-supporters het tegen elkaar op voor het goede doel: De Vereniging Spierziekten Nederland (VSN). FC Groningen neemt de zaalhuur weer voor haar rekening.

Het toernooi staat net als vorig jaar in maart ingepland. Dit heeft te maken met de (on)beschikbaarheid van grote sportzalen in januari en februari. Vandaar dat uitgeweken is naar de eerste voetballoze zondag daarna: zondag 20 maart 2011.

De locatie van het toernooi is door het succes van vorig jaar niet veranderd: Sporthal Beijum. De kantine zit daar achter één van de goals zodat niemand iets van de wedstrijden hoeft te missen. Bovendien zit de tribune naast het speelveld, zodat de toeschouwers geen trappen hoeven te beklimmen. Hiermee hopen wij het toernooi toegankelijker te maken voor mensen die niet meevoetballen. Tevens is de zaal prima te bereiken met het openbaar vervoer. Lijn 6 stopt voor de hal.

Net als andere jaren geldt dat de deelnemende ploegen van vorig jaar voorrang krijgen bij de inschrijving. De voorrangsperiode voor deze teams loopt tot en met 20 februari 2011. Daarna komen de ploegen op de reservelijst in aanmerking. Mochten er dan nog plekken open zijn, dan volgt er een nieuwe oproep.

Hieronder de ploegen die vorig jaar meededen. In het vetgedrukt de ploegen die zich ook al weer voor 2011 hebben aangemeld.

SV FC Groningen
Groningen Fanatics II
Warffum on Tour
GSC Appingedam/Delfzijl
JKG
FCG Forum
D/E Trap
Groningen Fanatics I
Assen FCG
GTWS
FCG Ladies

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: takjetoernooi@groningenfanatics.nl

Het Takje Toernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd aan een spierziekte overleed. Voor zijn ziekte was Emiel een betrokken FC Groningen-supporter en voetbalde hij ook mee in de zaal. Daarom werd er de voorgaande vijf jaren een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Emiel. Bovendien werd er geld ingezameld voor de Vereniging Spierziekten Nederland. Dat zal ook deze editie weer gebeuren.

Ook dit jaar zal er per team inschrijfgeld gevraagd worden wat geheel ten goede komt aan de Vereniging Spierziekten Nederland. Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team.

Organisatie Takje Toernooi 2011
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl