Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Gelijkspel in en tegen Zwolle 14 december 2003
FC Groningen heeft vanmiddag een punt behaald in de uitwedstrijd tegen FC Zwolle. Lim-Duan van FC Zwolle en Hugo van FC Groningen bepaalden de eindstand: 1-1

Op voorhand was er in het Groningse kamp toch wel op meer gerekend. FC Groningen is redelijk in vorm en als je dan tegen de hekkensluiter moet spelen, denkt iedereen meteen aan drie punten. Maar juist in een roes van euforie komt een gelijkspel hard aan. Terwijl tot voor kort het doel van FC Groningen in uitwedstrijden voornamelijk was: 'Elk puntje is meegenomen'.

Op basis van de wedstrijd moet je concluderen dat FC Groningen (iets) sterker was en wellicht daarom (iets) meer aanspraak kon maken op de overwinning. Maar het vertoonde spel hield zeker niet over en eigenlijk werd er door beide ploegen veel aangeklooid. Beide goals komen een beetje 'lucky' tot stand en uiteindelijk staat er 1-1 op het bord. Al met al toch wel een terechte uitslag, al hadden de Groningse supporters op meer gerekend. Maar dat zat er vandaag gewoon niet in. En met het punt schiet FC Zwolle het minste op, dus er is geen man overboord.

Opstelling FC Zwolle: Van der Werff, Ravensbergen, Parnela (77' Promes), (C) Van der Haar, Roelofsen, Hristov, Van Dinteren, Lim-Duan, Takak, Korf, Hogenkamp (69' Bosschaart)

Opstelling FC Groningen: Beukenkamp; Matthijs (45' Krstev), Schoenmakers (46' Van der Linden), Kruiswijk, Florén; Smit, Hugo, (C) Van Gessel; De Witte (72' Drent), Salmon, Pinas

Scoreverloop: 32' Lim-Duan (Hristov) 1-0, 50' Hugo (-) 1-1

Scheidsrechter: Schenkels

Toeschouwers: 5.300

Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl