Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Hoe kom jij straks bij de Euroborg? 29 december 2005
Op zaterdag 7 januari 2006 en vrijdag 13 januari 2006 speelt FC Groningen de eerste wedstrijden in de Euroborg. Omdat er in directe omgeving nog wel een tijdje flink gebouwd wordt, zal dat overlast op gaan leveren voor bezoekers van de Euroborg. Om die overlast zoveel mogelijk te beperken is er een routebeschrijving opgesteld en als bonus is er zelfs een hele vette interactieve 'vogelvluchtplattegrond' in de aanbieding!

De eerste wedstrijd tegen BV Veendam is in meerdere opzichten te beschouwen als een oefenwedstrijd. Het is voor de gemeente ook een logistieke test om de bezoekers van de Euroborg op een zo goed mogelijke wijze te ontvangen. Er kunnen op 7 janauri 2006 echter ook dingen niet helemaal goed verlopen. Die kunnen in de dagen erna worden aangepakt zodat de eerste competitiewedstrijd wel zo optimaal mogelijk verloopt.


Kies vooraf de juiste route
Zoals wel vaker is het handig om vooraf de juiste route te kiezen. Op de website van de Euroborg is daarom een hele handige routebeschrijving (PDF, 29 kb) te vinden waarin in grote lijnen staat beschreven hoe je het stadion kunt bereiken per auto, fiets, lopend of met het openbaar vervoer.

Het dringende advies voor mensen uit de Stad en de directe omgeving is: pak de fiets of ga lopend! Er is heel veel gratis en bewaakte fietsparkeergelegenheid.

Ga je toch met de auto, dan zijn er diverse mogelijkheden in en om Euroborg. Parkeer je je auto in het bedrijvengebied Zuidoost (Sontweg, P+R) dan vertrekken daar de eerste wedstrijden bovendien pendelbussen naar het stadion.


Vette interactieve vogelvluchtplattegrond
Kosten noch moeite zijn gespaard om een en ander nogmaals te verduidelijken, want op de site van de Euroborg is bovendien een hele handige interactieve vogelvluchtplattegrond te vinden. Verdiep je er eens in en lees de voor jou relevante info door. Het kaartje is gemaakt vanuit de richting van de binnenstad.

Nog even wat handige tips op een rijtje:
  • Kom op tijd
  • Neem de fiets of ga lopend
  • OriĆ«nteer u van te voren op de route en plek in stadion
  • Toch met de auto? Volg voor P1, P2 en P3 de ANWB-borden
  • Volg voor tijdelijke parkeerplaatsen de gele borden
  • Kijk voor de laatste informatie op www.euroborg.nl
Tot ziens in de Euroborg!
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl