Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Oproep: 'Kom zondag in het zwart' 6 december 2005
Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd zal voor FC Utrecht in het teken staan van het afscheid van David di Tommaso. Het is voor FC Utrecht de eerste wedstrijd zijn na het overlijden van de populaire voetballer. Club en supporters willen hem zondag op een waardige manier herdenken.
De Supportersvereniging van FC Utrecht roept bezoekers op zondag in het zwart gekleed naar Stadion Galgenwaard te komen. Zij hebben hetzelfde verzoek tevens neergelegd bij haar collega's uit Groningen. De Supportersvereniging FC Groningen heeft toegezegd deze wens bij van supporters van FC Groningen neer te leggen.

Voorzitter Jan Westerhoff: "In het gesprek met de voorzitter van de Supportersvereniging van FC Utrecht is het mij duidelijk geworden dat zondag een gedenkwaardige dag gaat worden en dat er op indrukwekkende wijze afscheid genomen zal worden van Di Tommaso.

Ik wil de meereizende supporters van FC Groningen daarom vragen om zondag in het zwart gekleed naar de wedstrijd te komen. Helaas is het voor ons alleen mogelijk om deze wedstrijd met de verplichte combi te bezoeken, maar ik wil iedereen toch oproepen om mee te gaan naar deze wedstrijd en op gepaste wijze ons medeleven te laten blijken. Laten we hopen op een mooi afscheid met veel respect."
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl