Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Inrichting nieuwe Home SV schiet op 6 december 2005
De Supportersvereniging FC Groningen betrekt over ongeveer een maand een schitterend nieuw onderkomen in de Euroborg. Vanuit het Supportershome hebben leden van de vereniging uitzicht op het volledige speelveld en rechtstreekse toegang tot de tweede ring op de Noordtribune. Er wordt met man en macht gewerkt aan de inrichting en de contouren van het nieuwe Home worden inmiddels steeds duidelijker.

Het nieuwe Supportershome van de Supportersvereniging werd geheel in bruine kroegstijl ontworpen en een groot deel van de werkzaamheden is inmiddels voltooid.

De wanden hebben een crème kleur en de lambrisering heeft een donkerbruine kleur. Uiteraard zal er ook veel groen en wit terugkomen in de foto's, shirts en andere zaken. De lambrisering is volledig op maat gemaakt en voorzien van het FC Groningen-logo. De randen van het logo worden nog met goud ingekleurd.

B. Timmer bouwgroep heeft de wanden van de keuken en bergruimte geplaatst en momenteel worden de uitbreidingen van de stopcontacten en lichtschakelaars aangebracht. Er is inmiddels ook begonnen met het leggen van de aan- en afvoer van de waterleidingen in de keuken en naar de bar en dat zal deze week gereed komen. Daarna zal meteen de vloer van de bar en keuken vastgezet worden.

Hooghoudt heeft over een lengte van 280 cm een schitterende Martinitoren op de wand aangebracht en zo zullen er nog meer unieke dingen terug te vinden zijn in het nieuwe Home. Een bezoek aan het nieuwe Home zal een lust voor het oog worden en is niet te vergelijken met een bezoek aan het huidige Home.

Bekijk de foto's van de voortgang van het nieuwe Home.

De Supportersvereniging heeft tot nu toe ook veel steun van het bedrijfsleven gekregen. Inmiddels doen de volgende bedrijven al mee aan het foundersplan van het nieuwe Home:

- De Hattrick's Club
- B. Timmer bouwgroep
- Praxis Mega Groningen
- Heineken

Daarnaast zijn er diverse stersponsors zoals Hooghoudt, Asser Glas en Verfhandel, Resan en VIB Groningen die de Supportersvereniging eveneens op weg helpen met het nieuwe Home.

Om nog meer prachtige zaken te realiseren in het nieuwe Supportershome is de Supportersvereniging nog steeds op zoek naar bedrijven die willen deelnemen aan het foundersplan. Wil uw bedrijf graag meewerken aan het mooiste Supportershome van Nederland? Bekijk dan de details van het foundersplan van het nieuwe Home. Uiteraard is steun op een andere wijze ook meer dan welkom.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl