Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Drukbezochte Open Dag FC Groningen 7 augustus 2005
De Open Dag van FC Groningen is ook dit jaar weer druk bezocht. Ondanks het matige weer wisten veel mensen de weg naar het Oosterparkstadion te vinden. Het was de laatste keer dat er een Open Dag in het Oosterpark werd gehouden, omdat FC Groningen rond de jaarwisseling zal gaan verhuizen naar het nieuwe stadion.

De publieke belangstelling voor de Open Dag van FC Groningen bleek ook dit jaar weer massaal. Vooraf was er al rekening mee gehouden worden dat er in verband met het druilerige weer minder mensen op de Open Dag af zouden komen, maar die vrees bleek onterecht. Uiteindelijk passeerde ongeveer hetzelfde aantal mensen als vorig jaar (15.000) de poort van het stadion.

De spelerspresentatie werd in elk geval veel drukker bezocht dan vorig jaar. Waar de mensen vorig jaar voornamelijk op de hoofdtribune zaten en een plukje mensen op West, zat nu ook West helemaal vol en ging zelfs Oost open op de mensen kwijt te kunnen. Geschat wordt dat er op dat moment 5.000 man in het stadion zaten.

In de middag vermaakten voornamelijk kinderen zich met de diverse activiteiten op de trainingsvelden. Vooral het 'Op de foto met je Favoriet' en 'Voetballen met je Favoriet' zijn elk jaar erg populair. Verder was het behoorlijk druk bij de twee forums die werden georganiseerd in de businessruimte.

Al met al een geslaagde Open Dag 2005 en een waardig afscheid van de de heilige grond van het Oosterpark.
Printversie »
Fotoverslag »

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl