Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Supportersvereniging lanceert eigen site 7 april 2005
Sinds vandaag is de officiƫle website van de Supportersvereniging FC Groningen online. Deze website moet de berichtgeving vanuit de Supportersvereniging naar haar leden en andere supporters flink verbeteren en biedt je verder interessante informatie over de Supportersvereniging. Je kunt de nieuwe website vinden op www.svfcgroningen.nl.

Naast actualiteit vanuit de Supportersvereniging zullen er ook berichten over FC Groningen op deze website komen te staan. Zo zullen onder andere de wedstrijdverslagen, transfers en impressies van nieuwe spelers bericht worden. Daarnaast is er alle ruimte voor berichtgeving vanuit de supporterswereld.

De website is mede tot stand gekomen door Website-Building. Website-Building is een klein internetbedrijf uit de stad Groningen met een groen-wit hart. Mede door hun toewijding hebben wij deze website tot stand kunnen brengen.

De berichtgeving wordt verzorgd door een vaste redactie, namelijk: Martin, Jan, Michel, Andy, Aafke en Jantina. Zij zullen FC Groningen op voet volgen en de overige berichtgeving in de gaten houden om de bedoekers van de website op hun wenken te bedienen. Ik hoop dat iedereen veel plezier aan deze site zal beleven!

Jan Westerhoff, Voorzitter Supportersvereniging FC Groningen

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl