Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Onderbroekensoap in Groningen 7 april 2005
Soapie Victoria Koblenko is hot. Het Dagblad van het Noorden besteedt vandaag alweer aandacht aan haar, nadat men gisteren besefte dat Victoria de partner is van toekomstig FC Groningen-speler Evgeniy Levchenko. Redacteur Bram Hulzebos waagt zich aan een aparte stelling: "Victoria wisselt vaker van haarkleur dan de gemiddelde FC Groningen-supporter van onderbroek."

Maar is dat wel eigenlijk wel zo? Hulzebos typt braaf allerlei interviews over voor het knip-en-plakartikel in de krant, maar iets meer reseach naar de enige zelfverzonnen zin in het artikel zou niet misstaan. Een zoektocht naar de frequentie waarmee Victoria haar haarkleur verandert, levert het volgende resultaat op:

Victoria Koblenko, die de rol van Isabella in GTST speelt, heeft van oorsprong bruine haren. Wij zagen haar echter voor het eerst op tv in GTST met donkerrode haren. Anderhalf jaar geleden kwam ze met een zeer gedurfde feloranje haarkleur aanzetten. Maar dit stond haar natuurlijk ook goed. En nu heeft Victoria haar haarkleur sinds kort laten veranderen in blond. (bron: http://gtst2all.punt.nl/?a=2004-10)

Victoria speelt nu zo'n 3 jaar in GTST, dus gemiddeld verandert ze eens in de anderhalf jaar van haarkleur. Volgens Hulzebos zou een gemiddelde FC Groningen-supporter dus minder vaak van onderbroek verwisselen. Tijd voor een representatief onderzoekje.

Aan enkele FC Groningen-supporters werd de volgende vraag voorgelegd: "Wissel jij vaker of minder vaak dan eens in de anderhalf jaar van onderbroek?"

Van de 22 ondervraagde FC Groningen-supporters geven precies 22 (100%) aan dat zij vaker dan eens in de anderhalf jaar van onderbroek wisselen. Naar de precieze frequentie is niet gevraagd en is ook niet zo van belang. Geen van de deelnemers (0%) geeft als antwoord 'minder vaak'. Er is dus niemand die zijn onderbroek langer dat anderhalf jaar aanhoudt en dat is fijn om te weten.

Daarmee lijkt de conclusie gerechtvaardigd dat de gemiddelde FC Groningen-supporter vaker van onderbroek wisselt dan Victoria Koblenko van haarkleur.

Hoe vaak Victoria of Bram zelf van onderbroek wisselen is niet bekend.

Uitslag enquĂȘte
Vaker:22(100%)
Minder vaak:0(0%)
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl