Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Uitgaven FC Groningen in je brievenbus 5 april 2005
Vanaf volgend seizoen heeft FC Groningen een unieke aanbieding voor alle FC Groningen-supporters die alles over hun club willen weten. Vanaf het seizoen 2005/2006 is het namelijk mogelijk om de Presentatiegids, zes FC Groningen Journaals en zelfs voor elke thuiswedstrijd de programmaboekjes thuisgestuurd te krijgen voor een aantrekkelijke prijs.

Voor slechts 30 euro minimaal 24 uitgaven van FC Groningen in je brievenbus. Dat is wat seizoenkaarthouders van FC Groningen in het nieuwe seizoen exclusief geboden krijgen. Slechts enkele clubs in de Engelse Premier League kennen een abonnementsvorm waarbij het programmaboekje bij de fans thuis wordt bezorgd. FC Groningen voegt zich vanaf volgend seizoen in dat rijtje. Een overzicht van de uitgaven en abonnementsvormen.

Drie uitgaven

  • FC Groningen Presentatiegids – verschijnt begin augustus. Een zeer kleurrijke gids met meer dan 160 pagina's informatie. In deze gids zijn onder anderen de FC Groningen-poster, de spelersgalerij en clubinformatie opgenomen. Alles wat je als FC-supporter over de club wilt weten;
  • FC Groningen Journaal – verschijnt zes keer per seizoen. Deze krant geldt als een toonaangevende informatiebron van de club met nieuws, achtergronden, interviews en primeurs;
  • FC Groningen Programmagids – verschijnt minimaal 17 keer per seizoen en wordt een dag voor de wedstrijd bij de abonnees bezorgd. In deze gids wordt uitgebreid vooruitgeblikt op de wedstrijd, door interviews en door het voorstellen van de tegenstander.

Pakketten

  • FC Groningen Thuis Plus Pakket – de drie uitgaven voor een prijs van 35 euro per seizoen. Seizoenkaarthouders in het seizoen 2005/2006 betalen slechts 30 euro.
  • FC Groningen Thuis Basis Pakket – de presentatiegids en zesmaal het FC Groningen Journaal in de bus voor 18 euro. Seizoenkaarthouders in het seizoen 2005/2006 betalen slechts 13 euro.

Word nu abonnee!


In de komende uitgave van het FC Groningen Journaal staat een bon om lid te worden. Ben je nog geen seizoenkaarthouder, vul dan hier je gegevens in. Binnen enkele weken ontvang je een aanmeldformulier om een machtiging voor het verschuldigde abonnementsgeld af te geven. Voor betalen per acceptgiro wordt een bedrag van 2 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.

Bron: Internetredactie FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl