Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Denk mee over het nieuwe tribunemotief 10 maart 2005
Nadat er eerder al enquêtes zijn gehouden over de keuze van de stoeltjes en de vaste speeldag in de Euroborg, mogen de fans van FC Groningen nu mee gaan denken over het tribune-motief in het nieuwe stadion. Eén ding is zeker: het wordt groen-wit!

De architect heeft FC Groningen drie mogelijke indelingen toegestuurd en het is nu aan de fans om te beslissen wat het mooiste ontwerp is. Onder de drie ontwerpen staat een stemformulier. Het enige wat je dus hoeft te doen is even dit formuliertje in te vullen.

De stoelen zijn groen van kleur en met witte stoelen kan een motief worden aangebracht op twee korte en één lange zijde. Via deze link zijn drie voorstellen te zien. Omdat FC Groningen het belangrijk vindt wat de supporters van de opzet vinden, krijgt iedereen de mogelijkheid om tot en met aanstaande zondag zijn reactie te geven via het invulformulier, dat onder de voorstellen te zien is.

Voor de lange zijde ligt het voor de hand om daar de clubnaam 'FC GRONINGEN' over de volle lengte te laten terugkomen. Achter beide goals is het mogelijk om in vier vakken van 16 rijen maal 27 stoelen een motief te plaatsen. Zo is bijvoorbeeld de tekst 'FC GRUNN' uitgewerkt en is een andere variant met het FC Groningen-logo gemaakt.

Bekijk de ontwerpen en breng je stem uit

Maar er is ook gedacht aan creatieve supporters die hun ei in het stadion kwijt willen. Wie namelijk zelf een subliem idee heeft voor één of beide van de korte zijden, kan zijn ontwerp daarvoor uiterlijk komend weekend mailen naar internet@fcgroningen.nl. Een ontwerp op de korte zijde kan maximaal 108 pixels breed zijn en 16 pixels hoog en bestaat zoals vermeld uit de basiskleur groen met als variatie wit. Houd ook rekening met de drie gangpaden.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl