Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Gamen op het Oosterparkstadion 4 maart 2005
Pizzaverslindende gamefreaks die dagenlang achter hun computer zitten zonder te douchen opgelet! Want je hebt nu de kans om te gamen op een hele speciale locatie: het Oosterparkstadion. Op 1, 2 en 3 april organiseert de Stichting LANNatioN namelijk een LAN-evenement in het businessruimte van het stadion van FC Groningen.
In het persbericht dat de stichting naar deze website stuurde, meldt men het volgende:

Virtueel voetballen in het FC Groningen stadion?

Dat kan tijdens 'LANNatioN 2005 spring'. Op 1, 2 en 3 april zal Stichting LANNatioN een LAN-evenement organiseren in het Oosterparkstadion van FC Groningen. In de luxe businessroom van het stadion kunnen we plaats bieden aan 150 deelnemers.

In de voetbalomgeving van het stadion zullen er meerdere competities worden gespeeld, waaronder FIFA 2004/2005, Need for Speed: Underground 2, CounterStrike en Call of Duty. Deelnemers aan deze competities maken kans op mooie prijzen die beschikbaar zijn gesteld door ons sponsoren.

Naast deze gesponsorde competities zullen er ook enkele fun competities worden gespeelt. Voor welke games we deze gaan houden bepalen de deelnemers tijdens hun inschrijfformulier op onze website.

'LANNatioN 2005 spring' zal het hele weekend duren van vrijdag 19:00 tot en met zondag 3 april 18:00 uur. In deze 47 uren kan er na hartelust gegamed, maar ook geslapen worden in een speciaal daarvoor ingerichte slaapzaal. Tijdens het evenement zal er uitstekend verzorgde catering in het stadion aanwezig zijn.

Het super snel gigabit-stacked netwerk zal wederom verzorgd worden door onze partner Illuzion. Iedere deelnemer zal beschikking hebben over een dedicated 100mbit verbinding. Op het netwerk zullen wij diverse servers aansluiten. Zoals gameservers, IRC-server, DC++ server en FTP-servers. Tevens zal er een webserver aanwezig zijn waarop belangrijke informatie op te vinden is omtrent de competities en andere huishoudelijk mededelingen.

De kosten voor 'LANNatioN 2005 spring' zal bij betaling vooraf per bank EUR 27,50 bedragen. Betaling aan de deur kan ook, maar kosten hiervoor zijn EUR 35,-. Bezoekers kunnen aan de kassa een bezoekerspas kopen voor EUR 2,- waarna zij onder begeleiding van ons promoteam de zaal kunnen verkennen en de sfeer te proeven op een LAN-evenement.

Het reserveren van een plaats op 'LANNatioN 2005 spring' gaat via de website van Stichting LANNatioN.

Samenvattend:
- luxe locatie in het FC Groningen stadion;
- 1, 2 en 3 april 2005;
- plaats voor 150 deelnemers;
- uitstekende catering op lokatie;
- ruime slaapzaal;
- snel netwerk door Illuzion;
- gesponsorde competities;
- fun competities;
- hoog gezelligheidsgehalte.

Oftewel 'LANNatioN 2005 spring'.

Meer informatie kan je vinden op www.lannation.nl
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl