Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Varkentje afgeleverd in Groningen 25 februari 2005
Afgelopen vrijdag werd er door enkele FC Groningen-supporters een spandoek opgehangen bij het Arke stadion. Op dit spandoek was een lachend varken te zien met de teksten '07-01' en '1-2', natuurlijk refererend naar de Groningse overwinning in het Arke Stadion eerder dit seizoen. Vannacht werd er door enkele Tukkers een tegenactie gehouden. In het Oosterparkstadion werden twee ludieke doeken opgehangen.

De vier 'jongens', zoals ze zichzelf noemen, verklaren: "Op het eerste doek staat een soortgelijk varkentje als die van de FC Groningen-supporters, alleen ditmaal gefrustreerd, met tranen in z'n ogen en met een "Drent-wond."


"Op het tweede doek dat de jongens afleverden staat: 'Martin Drent Jankerd', met daaronder 'wees een echte vent'." Martin is blijkbaar geen echte vent, want als je 'gewoon' doorspeelt na twee keiharde overtredingen, terwijl het bloed uit je hoofd gutst, ben je dus een jankerd. Dan weten we dat ook weer.


De Tukkers claimen verder: "Na alle opschudding die de wedstrijd veroorzaakte door de laffe en schijnheilige houding van de heer Drent, vonden een paar FC Twente-supporters het tijd om de heer Drent eens van repliek te dienen. De heer Drent doet toch zelf niets anders dan tegenstanders hard aanpakken?"


De laatste 'gemene' overtreding van Martin Drent kunnen we ons hier in Groningen anders niet heugen. Natuurlijk is Drent een 'pain in the ass' voor verdedigers, maar hij bedient zich toch echt niet van smerige overtredingen. De Tukkers brengen het alsof het slaan van Drent een rechtvaardiging is voor het gedrag van Masturberovic. Bossen zag het niet, maar gelukkig zijn er ook nog TV-beelden.

Wederom een hoofdstukje in de onderlinge rivaliteit tussen de supporters van FC Groningen en FC Twente. Als dat op deze manier tot uiting komt is dat best grappig en kan iedereen daar wel om lachen.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl