Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Uitwedstrijd NAC Breda WEL combi 17 februari 2005
Konden we ruim een week geleden nog melden dat FC Groningen-supporters dit seizoen zonder vervelende verplichte buscombi af kunnen reizen naar Breda, nu is net bekend geworden dat deze wedstrijd op last van de lokale autoriteiten in Breda is omgezet van veiligheidscategorie A naar veiligheidscategorie B. Daarbij is aan de FC Groningen-supporters een verplichte buscombi opgelegd.
Eindelijk zouden de FC Groningen-supporters weer eens op eigen vervoer naar Breda mogen. Al jaren moeten FC Groningen met de verplichte buscombi naar Breda en al jaren is de animo daarvoor bijzonder laag. Men wil best naar Breda, maar niet met de bus.

Even leek dit seizoen 'de omslag' plaats te vinden, maar de politie van Breda gooit roet in het eten. Men geeft 'aanwijzingen' dat de harde kernen elkaar willen treffen, eventueel in het gezelschap van wat Belgische kornuiten. Mooi kut, want de plannen van veel FC Groningen-supporters om op eigen vervoer naar Breda te reizen om daar 'gewoon' de wedstrijd te gaan bekijken kunnen nu de prullenbak in. Het uitvak zal traditiegetrouw wel weer een lege aanblik geven.

===


NAC Breda - FC Groningen (26 februari 2005, 19.30 uur)
FC Groningen-supporters kunnen dit duel met een verplichte buscombi bezoeken. Hieronder vind je de details over de kaartverkoop.Voorverkoop FanTour via Supportersvereniging
Deze voorverkoop heeft inmiddels al plaatsgevonden.

Verkoop FanTour via TicketBox
Vanaf zaterdag 12 februari 2005 tot en met donderdag 24 februari 2005. Een kaartje kost 28 euro. (Seizoen)ClubCard van FC Groningen verplicht.

De bussen vertrekken op zaterdagmiddag 26 februari 2005 om 15.30 uur vanaf de Sontweg. In de bus is het tonen van omwisselbiljet, legitimatie en eigen (Seizoen)ClubCard verplicht. Op de wedstrijddag zijn de kassa's van het MyCom-Stadion gesloten.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl