Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Brabantse vriendelijkheid 9 februari 2005
Zondagmiddag, RKC Waalwijk - FC Groningen. Het Mandemakers-stadion komt al in zicht. "Fuck, rugzak vergeten bij cafetaria De Mop." Snel terug, maar daar ligt geen rugzak. Ook niet afgegeven aan de balie? Nope. "Nou ja, het was toch een oude rugzak en er zat niks waardevols in. Of wacht... m'n paspoort zat wel in het voorvakje. Dat gaat natuurlijk een hoop gezeik opleveren en zal ook wel een dure grap worden."

Zomaar een voorvalletje op een zondagmiddag in Waalwijk. Harris die z'n rugzak vergeet - ja stom natuurlijk, maar kan gebeuren - maar tot zijn verbazing constateert dat de rugzak even later weg is en dat men bij de cafetaria ook van niks weet. Mooi kut dus. Een grap is snel gemaakt en dus schalt er later die middag een kwetsend spreekkoor door de trein: "Harris, laat je paspoort zien..."

Maar goed, die rugzak moet natuurlijk wel ergens zijn, dus maandagmiddag meteen maar even gebeld met cafetaria De Mop. "Ah, jij was met die Groningers he? Ja, wat blijkt er gebeurd te zijn: iemand heeft die rugzak naar RKC Waalwijk gebracht, omdat je daar misschien nog zou vragen bij de 'gevonden voorwerpen-afdeling'. Daar is je rugzak nu dus. Succes er mee!"

Ok, heel erg bedankt voor de informatie. Waarom zou ik op zondagmiddag bij RKC Waalwijk bij de 'gevonden voorwerpen-afdeling' naar m'n rugzak gaan vragen, als ik hem bij de cafetaria ben verloren? Dat klinkt niet logisch. Maar goed, hij is tenminste weer terecht.

"Met RKC Waalwijk. Ja, een rugzak, met een paspoort erin. Ja, die ligt hier. Zal ik hem even naar u opsturen? Wat is uw adres? Prima, ik heb het genoteerd, we maken het in orde."

En ja hoor: op woensdagmiddag gaat de bel. "We hebben een pakketje voor u." De rugzak dus, compleet met waardeloze inhoud, maar ook mét paspoort. Dat scheelt weer. Het had anders vrijdag ook wel erg raar gevoeld: zonder rugzak naar het voetbal. Dat rampscenario blijft ons dankzij de Brabantse vriendelijkheid van RKC Waalwijk bespaard. Ik denk dat ik ze maar even een taart stuur.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl