Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Emiel Branbergen overleden 15 januari 2005
Op donderdag 13 januari 2005 is Emiel 'Takje' Branbergen op 20-jarige leeftijd overleden. Emiel was een fanatiek FC Groningen-supporter die tot een paar jaar geleden bijna geen wedstrijd miste. Na 2 jaar ziek te zijn geweest overleed hij zeer plotseling in het AZG te Groningen. Een zware klap voor iedereen die hem kende. Zijn familie en vriendengroep willen iedereen die meeleeft hartelijk bedanken voor zijn of haar steun.

Sebastiaan Nieuwenhuis, een vriend van Emiel, schreef het volgende stukje als dankwoord:

Aan allen die de trouwe FC Groningen-supporter Emiel Branbergen hebben gekend, heel erg bedankt voor jullie medeleven en steun voor de familie en vrienden van hem. Wij waarderen het zeer dat er zoveel mensen hebben gereageerd. Veel te vroeg is hij overleden na een veel te lange periode van ziekte... Emiel jongen we missen je allemaal zonder jou zal alles anders zijn.

EMIEL R.I.P.

Iedereen die een laatste woord heeft voor Emiel kan dit plaatsen op het forum fcgforum.nl en het forum van scholieren.com, zie daarvoor:

Condoleancetopic fcgforum.nl

Condoleancetopic scholieren.com (1)

Condoleancetopic scholieren.com (2)


De uitvaartdienst

De uitvaartdienst was zeer indrukwekkend. Er werd trance-muziek van DJ Tiësto en William Orbit gedraaid en ook een FC Groningen-nummer.

En het was druk, heel erg druk. Het was zó druk, dat de aula te klein bleek en een flink gedeelte van de bezoekers de dienst via de tv moest volgen in de hal. En dat geeft wel aan hoe geliefd Emiel was.

In de dienst veel aandacht voor FC Groningen, de grote liefde van Emiel. Er lag een vlag van FC Groningen op de kist en diverse sprekers memoreerden aan zijn bezoek aan wedstrijden en zijn contacten met andere supporters.

De familie en vrienden zijn ontzettend dankbaar voor de steunbetuigingen uit Groningse hoek. Ze beseffen hoe ook hier in Groningen de klap is aangekomen. Misschien een kleine troost in de moeilijke tijd die gaat volgen.

Emiel, we zullen je missen.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl