Forum | Prikbord | Info | Links
 
Takje Toernooi III, 13 januari 2008
Het Takje Toernooi 2008 begint met het uitpakken van de shirts voor de teams van het FCG-forum.

Mannequin Pruiminho showt hier bijvoorbeeld het uitshirt.

Inmiddels wordt er door enkele spelers alvast ingetrapt.

Er worden ook spandoeken opgehangen.

Er worden ook spandoeken opgehangen.

Er worden ook spandoeken opgehangen.

Er worden ook spandoeken opgehangen.

Om 10.00 uur begint het toernooi met de wedstrijd tussen Groningen Fanatics II en Z-Side/JKG.

Een moment tijdens de wedstrijd.

Z-Side/JKG wint uiteindelijk met 0-3.

Inmiddels heeft het team Groningen Fanatics de hulp ingeschakeld van trainer Ron Jans, die hier zijn manschappen toespreekt.

De wedstrijd tussen Groningen Fanatics I en S.A.A.K. staat op het punt van beginnen.

Ron Jans ziet zijn team met 0-2 winnen.

Onder de toeschouwers ook Arnold Kruiswijk en Marjo Jans.

De wedstrijd FCG Forum II – Supportersvereniging eindigt in 0-0.

Z-Side/JKG - S.A.A.K. wordt 5-0.

Het scorebord.

Er is de hele dag een prima publieke belangstelling.

Het Takje Toernooi 2008.

Het Takje Toernooi 2008.

Het Takje Toernooi 2008.

Het Takje Toernooi 2008.

En dan zijn we aanbeland bij de finale tussen Z-Side/JKG – Z-Side.

Z-Side/JKG wint de finale met 3-1 en wordt dus winnaar van het derde Takje Toernooi.

Na afloop in de kantine.

De shirts van de Supportersvereniging gaan in de tas.

Aan de bar wordt nagepraat over het toernooi.

Onder het genot van een biertje.

Spreekstalmeester Klaassie bedankt alle aanwezigen voor hun komst en vertelt de einduitslag van de teams. Maar nog belangrijker: het totaalbedrag dat is opgehaald voor de Vereniging Spierziekten Nederland bedraagt maar liefst 2330 euro!

Dat wordt met applaus begroet.

terug Verslag: Harris


Reacties:
#1 Wat was het weer mooi! Maar wat is die supportersvereniging fanatiek zeg!
Dirty Harry | 13 januari 2008, 21:30:27
#2 Ja Dirty Harry, dat viel mij ook tegen ;)
Bass | 13 januari 2008, 21:33:29
#3 die keeper van de z-side was echt dramatisch!!! talentloos!!
pat | 13 januari 2008, 22:41:14
#4 achja mijn buurman speelde bij de supporters vereniging en hij heeft volgensmij 8 van de 9 goals van hun gemaakt. Toch wel leuk. Was wel een leuk toernooi. Al was de sfeer best wel matig te noemen.
DannyGrunn | 13 januari 2008, 22:42:03
#5 Stond je op doel Pils? :P

Mooi bedrag opgehaald (Y)
Delli | 14 januari 2008, 00:01:25
#6 Perfect toernooi, goed bedrag voor het goede doel en een leuke gemoedelijke sfeer. Resultaat viel wat tegen, maar toen wij van Forumteam I na 2 verloren wedstrijden aan het bier gingen, liep het al een stuk beter. Volgend jaar gaan we dan ook vantevoren op bier-trainingskamp en winnen we het toernooi! Dank aan de organisatoren, dikke klasse!
Pruiminho | 14 januari 2008, 10:59:01
#7 Bass, waarom viel het jou tegen dat de supportersvereniging fanatiek was. We wilden gewoon zoveel mogelijk proberen te scoren voor het goede doel. Maar tegen cafe Flip gingen we er in de poule wel even stevig ja, maar in de halve finale werden we bestolen van de overwinning. Maar goed, we hebben een pracht dag gehad en er is een leuk bedrag opgehaald voor het goede doel.
Beloji | 14 januari 2008, 12:32:24
#8 Beloji, omdat ik met je mee heb gespeeld. Ik heb nog behoorlijk hard moeten rennen. We hadden beter Sebas en Svend (keepers bij de forumteams)wat bier kunnen geven voor meer goals ;)
Bass | 14 januari 2008, 13:03:37
#9 Nou Beloji, wat is zo nu en dan door jullie naar mijn hoofd kreeg gegooid...sorry hoor, maar het is een vriendschappelijk toernooi en je kunt het eens met mij zijn of niet...maar dat gescheld c.q. geschreeuw en intimidatie door jullie slaat werkelijkwaar op kaas.
Dirty Harry | 14 januari 2008, 13:24:22
#10 Oh jij bent het bass, we hebben je toch aardig gespaard dacht ik. En Dirty Harry dan ben jij waarschijnlijk de scheids van de wedstrijd tegen cafe Flip. Maar dat was dan de enige wedstrijd waarin we heel fel waren. Of je moet de twee momenten in de halve finale bedoelen dat wij bij een uitbal en een handsbal van de keeper bedonderd werden. Hoe dan ook, op dat moment ben je even fanatiek en moet je je het niet persoonlijk aantrekken. Hoe dan ook, voor die momenten willen wij ons dan ook echt excuseren.
Beloji | 14 januari 2008, 17:42:16
#11 Mooi hoor, dat Z-side/JKG heeft gewonnen.
Gefeliciteerd.
heerenveenfan | 14 januari 2008, 20:51:00
#12 Ach, het gaat er altijd wel fanatiek om weg, vriendschappelijk of niet. Het verbale 'geweld' van de SV had inderdaad wat minder gekunt, maar is ook meer show, moet je ook doorheen kunnen prikken. Ik trapte persoonlijk een speler van de SV ook bijna de knieschijven door midden en haalde twee spelers van Takje's vrienden ook niet geheel netjes neer, puur uit lompheid van mijzelf. Vergeet ook niet dat een hoop spelers zelden tot nooit zaalvoetbalt en de omschakeling van veldvoetballen naar zaalvoetballen is lastig, dat heb ik persoonlijk ook weer eens te meer kunnen ondervinden. Doe mij toch het lompe ren-, duw- en trekwerk van het veldvoetbal maar!
Pruiminho | 14 januari 2008, 20:52:52
#13 Dag Beloji, vertel mij eens, vriend, waarom werden jullie als SV bedonderd bij de handsbal van de keeper van de JKG? Jullie kregen een vrije bal mee en de keeper werd (op een vriendschappelijk! toernooi) zoals het hoort twee minuten verwijderd. Wat had je nog meer gewild?

Ik kreeg tijdens de wedstrijd van één van je vriendelijke medespelers van alles naar het hoofd geslingerd, van klootzak, tot teringhond en ook dat ik geen verstand had van voetbal. Het grappige is dat een aantal spelers van de SV na de handsbal van de keeper van de JKG de longen uit hun lijf schreeuwden om een penal. Ja, waarschijnlijk jijzelf ook, want je voelt je bedonderd, men wilde een penal. En dan nog zeggen ook dat ik geen verstand heb van voetbal.....
Een penal omdat een keeper hands maakt.... ik heb er ook even over moeten nadenken......
nickky | 15 januari 2008, 17:37:14
#14 Maar verder was het wel gezellig?
maral | 15 januari 2008, 21:43:02
#15 Ach, je hebt er altijd wat rotte appels tussen zitten, maar ondanks jouw afwezigheid Maral, was het (verder) heel gezellig hoor!
Pruiminho | 16 januari 2008, 08:34:30
#16 nickky, als een keeper bij het zaalvoetballen opzettelijk hands maakt buiten zijn doelgebied hoort er een tijdstraf van 2 minuten te worden gegeven en inderdaad een penalty voor de benadeelde partij.
Dus denk er inderdaad maar even over na. Bovendien zijn er wel andere dingen gebeurd in die wedstrijd die niet door de beugel kunnen, maar ja daar durf je blijkbaar niet op in te gaan.
Beloji | 16 januari 2008, 09:33:08
#17 Oh ja, buiten dit alles was het een gezellig en puik toernooitje met af een toe de gebruikelijke emotie.
Beloji | 16 januari 2008, 09:34:37
#18 Haha, ja hoor maral...we hebben ons al met al best vermaakt. En Beloji, ik was dat jonge broekje met dat oranje shirt. Ach, en ik weet ook wel...sport is emotie. Vriendschappelijk of niet!
Dirty Harry | 16 januari 2008, 16:14:15
#19 Beloji, er zijn zeker dingen gebeurd niet niet door de beugel kunnen. Wat ik bijvoorbeeld storend vind is dat jij jullie bijzondere fanatisme afschuift op het feit dat je zoveel mogelijk bij elkaar wilde spelen voor het goede doel.
Dirty Harry miste als scheids een handsbal. Het was ook hands, maar de manier waarop één van jullie wat oudere spelers de jonge Luuk zeker tien seconden vol bleef uitkafferen was op z`n minst bijzonder. Men reageerde op de tribune, waar ik op dat moment ook zat, bijna verbaasd. Los van het feit dat de beste man gelijk had, vind ik, ik zal voor mijzelf spreken, dat soort fanatisme niet passen op een vriendschappelijk supporterstoernooi die in het vaandel staat van een veel te vroeg overleden medesupporter.....

Maar dat is vast niet het 'door de beugel' waar jij het over wilt hebben. Je doelt op de bal die al dan niet over de zijlijn is geweest. Ik zal er regelmatig naast gezeten hebben, misschien met die bal ook wel, maar ik ben dan ook geen 'echte' scheids, ik deed het puur vrijwillig, om ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan het mooie initiatief van een dergelijk toernooi. Maar ik kan je zeggen dat ik naar eer en geweten gefloten heb en wellicht belangrijker nog, het lukte me ook om mijn fatsoen te houden. Vrij gemakkelijk zelfs. Als scheids, maar ook als speler.

En tja, wat betreft een handsbal buiten het strafschopgebied van de keeper, kan nooit een penal zijn. Bij ons op het veldje waren drie corners vroeger ook een penal, maar toen ik daar laatst in de zaal om vroeg werd ik ook uitgelachen.
nickky | 16 januari 2008, 18:37:13
#20 En zo is het maar net Nickky! Kan me er helemaal in vinden!
Dirty Harry | 17 januari 2008, 10:02:11
#21 game, shot, and the match Nicky... Sluit me daar maar bij aan;)
mien-toentje | 17 januari 2008, 14:20:08
#22 Goed werk leute! mooi bedrag opgehaald. Goed werk ook van Jans om op te komen draven.
Jeepster | 18 januari 2008, 22:07:38


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl