Forum | Prikbord | Info | Links
 
Spelersafscheid, 27 april 2002

Fans nemen afscheid van spelers

Gisteren zijn in het supportershome 3 spelers gehuldigd. De vertrekkende Paul Janssen, Arjen Robben en Hans Visser werden door enkele supporters in het zonnetje gezet en bedankt voor hun diensten.

Wat begon als een klein afscheidscadeautje, bleek na een inzamelingsactie tijdens de FanTour naar sc Heerenveen al gauw een groot cadeau voor vertrekkende spelers te worden. Zij kregen een grote bos bloemen, een tinnen herdenkingsschild en een mand met Groninger producten. Eerst werd Paul Janssen naar voren geroepen. Hij gaat na dit seizoen zijn geluk beproeven in het makelaarsvak. Janssen droeg drie jaar het prachtige shirt van FC Groningen om de schouders. In 50 competitiewedstrijden scoorde hij 4 keer.

Vervolgens was het de beurt aan Arjen Robben. De naar PSV vertrekkende linkerspits werd op het hart gedrukt om tijdens de wedstrijden volgend jaar tegen FC Groningen iets minder goed te spelen. Arjen Robben kwam zes seizoenen uit voor FC Groningen. De afgelopen anderhalf seizoen speelde hij 45 competitiewedstrijden in het eerste. Zijn achtste goal was zondagmiddag een hele belangrijke.

Als laatste werd publiekslieveling Hans Visser naar voren geroepen. Ook hij werd bedankt voor zijn jaren bij FC Groningen. Visser speelde met name in het eerste van drie seizoenen een belangrijke rol bij de promotie naar de Eredivisie. In 47 competitiewedstrijden kwam hij 15 keer tot scoren. Komend seizoen wil Visser afbouwen in de Eerste Divisie en in ieder geval naar Zuid-Limburg verhuizen.

In het bijzijn van bijna de rest van de selectie genoten de gehuldigden overduidelijk van hun cadeaus. Wij wensen ze het allerbeste toe in de toekomst, en we hopen dat ze nog vaak terugdenken aan het Oosterpark. En wie weet komen we ze spoedig weer tegen.

Paul Janssen en Hans Visser komen het supportershome binnen.

Ook Ali Boussaboun is op tijd. ;)

Schoenmakers, Matthijs en Van Gessel komen binnen.

Allemaal bekken dicht!

Paul Janssen wordt bedankt voor zijn inzet bij FC Groningen.

Een grote bos bloemen.

Ook Arjen Robben wordt bedankt en hem wordt veel succes bij PSV gewenst.

Robben is blij met alle cadeaus.

And last but not least: Hansje Visser, ole ole.

Ook Hans Visser wordt overladen met cadeaus.

Bijna de hele selectie is aanwezig.

Hans Nijland wil ook nog even wat zeggen.

De spelers bekijken hun cadeaus.

Paul Janssen weet zich bijna geen raad met dit enorme bloemstuk.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl