Forum | Prikbord | Info | Links
 
Nieuws
Wie maakt de leukste vakantiefoto in 2009? 10 juni 2009
Het voetbalseizoen zit er inmiddels op en dat betekent dat de meeste supporters gaan nadenken over waar ze dit jaar met vakantie gaan. Of de bestemming nou een Waddeneiland is of een tropisch eiland, veel supporters hebben één ding gemeen: in de koffer is altijd plaats voor een FC Groningenshirt, -sjaal of een ander groenwit attribuut.

Veel supporters vinden het leuk om ook op hun vakantiebestemming te laten zien dat FC Groningen de enige echte club op deze aardbol en ver daarbuiten is en maken daar ook vaak foto's van. En wat is er dan leuker om die foto's te delen met je medesupporters? Precies, niks.

Dus of je deze zomer nou in je (bijna) blote kont in de Sahara staat of dik ingepakt op de Noordpool, pak je groenwitte shirt of sjaal erbij en laat je op de foto zetten. Stuur die foto vervolgens digitaal op naar deze site en vermeld even je naam (of nickname) en uiteraard de vakantiebestemming. Alle foto's zijn welkom en de ingezonden foto's zullen worden geplaatst op een speciale pagina.

Na de vakantie bepalen de bezoekers van deze website welke foto de leukste FC Groningen-vakantiefoto van 2009 is geworden. Voor de winnaar wordt zijn of haar vakantie dan helemaal geslaagd, want er is dit jaar wederom een vette prijs: een zak borrelnoten in een smaak naar keuze!

De eerste vakantiekiekjes van 2009 zijn inmiddels al binnen!
Printversie »
 

Reacties:
#1 Ik heb die van mij ook maar eem ingestuurd :)
fc_grunn | 19 juni 2009, 15:15:08


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl