Forum | Prikbord | Info | Links
 
Dordrecht '90 - FC Groningen, 1 mei 2000, Totodivisie (1-3)
Net als de vorige keer in de Amstel Cup, was er weer minimale belangstelling voor deze wedstrijd. 19 supporters met de bus, en een handvol op eigen vervoer. Zal wel te maken hebben met het feit, dat er weinig op het spel staat ofzo.

De ingang van het uitvak van de 'Krommedijk'. Zoals gezegd alweer de tweede keer dit seizoen dat we hier naar binnen lopen.

De bus is gearriveerd en het uitvak loopt langzaam vol... Nou ja, vol, is een beetje moeilijk met een man of 30 in zo'n enorm vak. Iedereen gaat maar wat bij elkaar in de buurt staan, anders lijkt het helemaal niks.

De spandoeken hangen, onder andere 'Melchior, er gaat niks boven Groningen'. En zo is het. Daar kan een goedgevulde portemonnee niks aan veranderen.

Even een geintje tussendoor. Clausje maakt een foto van Vinnie en Harris...

en andersom... Let ook op de lege tribune achter hem. Hier zit bijna nooit iemand.

Na de 'huddle' bedanken de spelers de supporters voor hun komst. Ook voor de spelers zal het wel voelen als een wedstrijd van niks, maar hij moet wel gespeeld worden.

De spelers komen het veld op en zwaaien naar het publiek. De foto is vanuit de hoek van het veld genomen, omdat we net bezig waren een broodje worst en een cola op te halen. Goor broodje worst en ranzige cola, wel in coca-cola-bekertjes trouwens. Maar goed, we hadden ook geen 5 sterren-restaurant verwacht hier.

Een blik op de wedstrijd vanaf de plaats waar Clausje zat.

Hans Visser heeft de 0-1 gescoord, en FC Groningen staat op voorsprong, al protesteert half-Dordrecht '90 tevergeefs bij de scheidsrechter.

Beukenkamp heeft de armen in de lucht: dankzij een prachtige goal van Paul Janssen staat FC Groningen een paar minuten voor tijd op 1-3 en de zege is veiliggesteld.

Na afloop bedanken de spelers van FC Groningen onder leiding van Tony Alberda de meegereisde supporters.

Ook Martin Drent, Gregoor van Dijk en Ivar van Dinteren komen even naar het uitvak.

Harris staat na afloop van de wedstrijd weer raar te doen met zijn spandoek (=zakdoek). Maar de tekst gaat wel op: GREEN-WHITE ARMY STRIKES AGAIN, ditmaal in Dordrecht.

terug Verslag: Harris en Claus


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl