Forum | Prikbord | Info | Links
 
FC Groningen - FC Zwolle, 20 februari 2000, Totodivisie (2-1)
Ongeveer drie kwartier voor de wedstrijd is het nog rustig op het veld. De technische staf staat hier in de middencirkel wat de babbelen.

De spelers van FC Groningen zijn bezig met de warming-up. Ze weten dat ze van FC Zwolle gaan winnen.

De spelers van FC Zwolle zijn bezig met de warming-up. Ze weten dat ze van FC Groningen gaan verliezen.

Gebruikelijk voor FC Groningen is deze 'huddle' voor elke wedstrijd. Goed voor de teamspirit.

De spelers van FC Groningen maken hun laatste baantje over het veld, en applaudiseren voor het publiek.

De teams zijn het veld opgekomen en zwaaien naar het publiek. De stemming zit er in, en de wedstrijd kan beginnen.

Een vrije trap voor FC Groningen. Dick Jol noteert een gele kaart voor een speler van FC Zwolle. Er zouden meer kaarten volgen voor FC Zwolle, en FC Groningen-supporters zongen zelfs 'Jol, die is ok', maar of dat nou waar is? Vermoedelijk had ie gewoon bij de Haagse groenteboer 2-1 ingevuld op z'n formulier. En hij was dit keer z'n inzet eens niet kwijt. Wat zou ie gekregen hebben als hoofdprijs? Een tros bananen?

Het eerste doelpunt. Hans Visser heeft de bal over de muur gekruld en doelman Timmer van FC Zwolle heeft het nakijken. Je kunt de bal nog net de kruising in zien gaan. FC Groningen komt verdiend op voorsprong, gezien het spelbeeld. Deze foto is wel heel erg cool, omdat de bal nog maar 10 cm. voor de lijn is. Een echte professional dus, de maker van deze foto's, hehe.

Weer een goeie kans voor FC Groningen in de tweede helft. Doelman Timmer van FC Zwolle (met petje) kan er nog maar net bij. Even later mag ie wel het net opzoeken om de bal te pakken.

Een fotootje van de hoofdtribune. Meestal zijn hier wel wat lege plekken te zien, maar vandaag is de wedstrijd uitverkocht, en zit het hier dus ook vol.

Een foto van het uitvak. De FC Zwolle-supporters zijn stil geworden van de 2-0 achterstand. Niet lang daarna scoort FC Zwolle, en de laatste twintig minuten dringt FC Zwolle behoorlijk aan, maar FC Groningen geeft de overwinning niet meer weg. FC Groningen wint en dat is terecht gezien de eerste zeventig minuten van de wedstrijd.

terug Foto's: NF


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl