Forum | Prikbord | Info | Links
 
Emmen - FC Groningen, 21 november 1999, Totodivisie (2-1)
Een zondagmiddagwedstrijd voor de verandering, en die brengen meestal een speciaal sfeertje met zich mee. Zo ook in Emmen. FC Groningen is sterker en staat tien minuten tijd ook voor met 1-0, maar daarna scoort Emmen twee keer en verliest FC Groningen onterecht en onnodig.

Dringen bij de poort. In Emmen hebben ze van die hele handige elektronische poortjes, waar maar 1 supporter per keer doorheen kan. Dus sta je een hele tijd te blauwbekken voor de poort, voordat je naar binnen mag.

Stadion Meerdijk. Eigenlijk een triest stadion met weinig uitstraling. Het was wel uitverkocht, maar je moet er niet aan denken om hier in een halfleeg stadion te zitten.

Een blik op de Zuidtribune. Hier zit de South-side, althans als je de spandoeken mag geloven. Verder blijkt dat nergens uit.

Een goed gevuld uitvak. Zo'n 400 FC Groningen-supporters zijn aanwezig om hun club naar te overwinnig te schreeuwen. Alleen jammer dat er dan weer bobo's precies op hun plek willen ZITTEN. Rot even lekker op, als je normaal ook niet komt. In een uitvak STA je waar je wilt staan, ook al zijn er genummerde stoeltjes. De ME zit ondertussen lekker op het grasveldje naast het uitvak.

De spelers komen het veld op. Het uitvak begint massaal 'Forza Groningen' te zingen.

Hans Visser heeft er voor gezorgd dat FC Groningen op voorsprong staat, en viert dat met zijn medespelers.

Nog een foto van tijdens de wedstrijd. De stadionlichten zijn inmiddels aangegaan.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl