Forum | Prikbord | Info | Links
 
TOP Oss - FC Groningen, 13 oktober 1999, Totodivisie (0-1)
Al met al niet een echt boeiende wedstrijd, maar FC Groningen wint deze wedstrijd wel door een goal van Hans Visser. Leonardo krijgt rood, maar hij wordt later vrijgesproken omdat hij niks gedaan heeft. Wel leuk achteraf hoor, maar feit is dat je wel veertig minuten met tien man speelt. Je had de wedstrijd door zo'n scheidsrechterlijke dwaling wel mooi kunnen verliezen.

Dit is dus het uitvak. Er is toch 1 bus FC Groningen-supporters meegereisd om de tweede uitoverwinning van FC Groningen met eigen ogen te zien. De foto's zijn een beetje donker, en dus zijn er geen thuissupporters te zien, maar of dat alleen aan de foto ligt? Rechts staat nog een groepje fanatieke Ossers, die ons proberen uit te dagen. Ja hoor, TOP Oss de gaaakste.

Een fotootje van het veld. Niet echt een goeie foto, maar ja... de wedstrijd is ook niet echt goed, dus dat klopt dan wel weer. Wel mooi dat je zo dicht op het veld staat. Alles wat je roept, komt ook daadwerkelijk aan.

Wat hier precies gebeurt, is niet helemaal duidelijk. Een opstootje tussen Wiekens en Clausje om een koud geworden bitterbal ofzo? Heren, weten jullie zelf nog wat hier gebeurt?

Nog maar een foto van de wedstrijd. Zoals gezegd zit je lekker dicht op het veld. Wel grappig als je twee meter van een speler afstaat, terwijl je een hamburger staat te vreten. Dat maak je normaal alleen tijdens de open dag mee.

Weer een foto van het veld. Jammer dat de foto's zo donker zijn, anders zou je hier het geweldige stadion van TOP kunnen bewonderen, met de net gereed gekomen derde ring, en 90 skyboxen. FC Groningen wint de wedstrijd kantjeboord, en de spelers zijn opgelucht. Ook de meegereisde FC Groningen-supporters zoeken opgelucht de bus weer op. De laatste 20 minuten waren behoorlijk spannend, omdat TOP Oss aanzette tegen de 10 man van FC Groningen.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl