Forum | Prikbord | Info | Links
 
FC Zwolle - FC Groningen, 13 september 1999, Totodivisie (1-1)
Het kaartje van de wedstrijd FC Zwolle - FC Groningen, die op 13 september 1999 werd gespeeld. Er zijn 2 bussen mee, in totaal zo'n 100 supporters. De busreis duurt toch weer langer dan verwacht, we zijn bijna 2 uur onderweg. Zo ver ligt dat gehucht Zwolle toch niet?

Een fotootje van tijdens de wedstrijd. De meegereisde aanhang is knap luidruchtig en zingt volop, om FC Groningen naar de overwinning te krijgen. Even lijkt het daarop, ongeveer 1 minuut ofzo, want dan maakt FC Zwolle alweer gelijk. Niet terecht gezien het wedstrijdbeeld, maar we kennen FC Zwolle dan ook niet anders als een laf counterende ploeg. Gelukkig wordt deze lafheid door het Zwolse publiek wel op prijs gesteld, lafheid is tenslotte ook hun 'middle-name'.

Weer een foto van tijdens de wedstrijd. Een corner voor FC Groningen. Deze zal echter niets opleveren. En dus graaft FC Zwolle zich weer in, en probeert FC Groningen aan te vallen. De Cruyff-kleuters proberen de FC Groningen-supporters nog uit te dagen, maar je wordt niet echt serieus genomen als je met z'n allen op papa's kosten en in shirts van wel 20 verschillende clubs 'kankerboeren' gaat zingen. Volgend jaar zitten ze vast achter het glas.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl