Forum | Prikbord | Info | Links
 
RBC - FC Groningen, 28 augustus 1999, Totodivisie (3-1)
Altijd weer een lange reis naar Roosendaal. Je zit toch ruim 3,5 uur in de bus, omdat je over allerlei binnenweggetjes moet. Er zijn ongeveer 25 supporters met de bus, dus we kunnen lekker ruim zitten. Er zijn ook nog een stuk of 20 supporters op eigen vervoer. Vorig jaar was het hier een klotewedstrijd en dit jaar is het precies hetzelfde. FC Groningen verliest ruim en verdiend.

Een blik op het veld tijdens de wedstrijd. FC Groningen speelt de eerste helft richting de Volta-side en door een ongelooflijke fout van de keeper van RBC komt FC Groningen op voorsprong. In de tweede helft krijgt Beukenkamp echter drie doelpunten om zijn oren door fouten van hem en de verdediging.

De tweede helft. Bert Zimmerman is inmiddels in de ploeg gekomen, en hij valt goed in. Met een paar mooie acties komt hij een aantal keren voor het doel van RBC, maar doelpunten levert dit niet op. Bij de rest van de ploeg mist de inzet veelal. Op de terugweg wordt hier niet meer zoveel over gezegd. Terug in Groningen praten we bij de poort nog even met de spelers. Ook zij zijn diep teleurgesteld over dit onnodige verlies.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl