Forum | Prikbord | Info | Links
 
Sparta - FC Groningen, 27 mei 1999, Nacompetitie (2-3)
De eerste wedstrijd in de nacompetitie lijkt meteen de moeilijkste. Op donderdagavond moet FC Groningen naar Spangen om daar Sparta te verslaan. Maar dat lukt! FC Groningen komt met 3-0 voor, nadat er zelfs nog een penalty is gemist door Atteveld. Sparta scoort nog wel 2 keer tegen en wordt nog even even spannend, maar uiteindelijk gaan de 3 punten mee naar Groningen.

Een paar seconden voor het begin van de wedstrijd. De teams staan klaar voor de wedstrijd.

Tijdens de nacompetitie was men bij Sparta nog bezig met het verbouwen van het stadion. Hier een blik op de hoofdtribune.

Enkele Sparta-supporters kunnen het niet aan dat Sparta de wedstrijd dreigt te verliezen, en ze beginnen de FC Groningen-supporters uit te dagen. Echt veel durven ze nou ook weer niet. Het blijft bij wat rammelen aan de hekken.

Vooral Blondie kan het moeilijk verdragen dat Sparta achterstaat, en hij flipt dan ook volkomen. Natuurlijk wordt er nog een schepje bovenop gedaan door 'Sparta degradeert, ole ole' in te zetten, waarna ook andere Sparta-supporters opeens flipverschijnselen vertonen.

FC Groningen heeft de wedstrijd gewonnen en de spelers vieren op het veld een feestje, terwijl de FC Groningen-supporters in het uitvak helemaal uit hun dak gaan.

Deze foto is op de terugweg genomen. De bedoeling is om een paar flippende Spartanen op de foto te zetten, maar de flits reflecteert in de busruit.

terug Verslag: Harris


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl