Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Programma Open Dag FC Groningen 2008 18 augustus 2008
Op zondag 24 augustus 2008 houdt FC Groningen weer de traditionele Open Dag. Vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur is de Euroborg het middelpunt voor alle fans en andere belangstellenden. Centraal op deze dag staat natuurlijk de spelerspresentatie, die dit jaar zal worden gepresenteerd door sportpresentator Jan Joost van Gangelen.

Op de speciale Open Dag-pagina van FC Groningen kun je vinden wat er op de Open Dag zoal te doen is. In en om Euroborg worden tal van activiteiten georganiseerd. Speciaal voor de kinderen wordt een Kidsplein opgebouwd, met onder meer een springkussen, schminkers en Groby. Aan de voorkant van het stadion kan een kijkje worden genomen in de officiële spelersbus van FC Groningen. Om 13.00 uur wordt in het stadion gestart met de spelerspresentatie. Deze staat onder leiding van Jan Joost van Gangelen, tv-presentator en één van de nieuwe gezichten van Eredivisie Live. De presentatie in Euroborg zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Na de spelerspresentatie zullen de spelers van de eerste selectie zich in en om het stadion gaan verspreiden en bij alle attracties aanwezig zijn voor het uitdelen van handtekeningen of het maken van een foto. Om 15.00 uur vindt in het hoofdgebouw een forum plaats met onder anderen algemeen directeur Hans Nijland en trainer Ron Jans. Tevens zal er een speler aansluiten. Fans kunnen persoonlijk en rechtstreeks vragen stellen. Dit forum zal onder de deskundige leiding staan van Jan Joost van Gangelen.

Er zijn diverse promotiekramen buiten het stadion, waaronder een grote truck met allerlei informatie over Eredivisie Live, de nieuwe voetbalzender van de Eredivisieclubs. Daarnaast zal een omvangrijk promotieteam van Eredivisie Live rond de Euroborg bezoekers van informatie voorzien over het nieuwe kanaal.

Het hoofdgebouw zal tussen 12.30 uur en 14.00 uur gesloten zijn. Daarvoor en daarna kunnen de diverse ruimtes, waaronder de kleedkamers, bekeken worden. Om 16.00 uur gaat het stadion dicht en worden de activiteiten rondom Euroborg afgesloten. De Open Dag is dan ten einde. Op de website van FC Groningen vind je het volledige programma van de 22e Open Dag.

Bron: FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl