Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Aanstaande donderdag: Nieuwjaarsborrel SV 8 januari 2008
De Supportersvereniging FC Groningen wil tradities graag in stand houden en het nieuwe jaar goed beginnen door met elkaar het glas te heffen en alvast vooruit te blikken op een mooi jaar. Daarom organiseert de Supportersvereniging op donderdag 10 januari 2008 haar Nieuwjaarsborrel in het Supportershome. Alle leden en introducťs zijn welkom vanaf 19.30 uur.

Het officiŽle gedeelte van de avond begint om 20.00 uur met daarin speeches van onder andere voorzitter van de Supportersvereniging Roger Stinissen en van algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland. Daarnaast zijn de spelers, de technische staf en het management van FC Groningen aanwezig en is er live muziek van de band Sunshine. Bier en fris kosten op deze avond slechts 1 euro.

Alle ingrediŽnten zijn kortom aanwezig voor een gezellige avond. Kom dus allemaal aanstaande donderdag naar het Supportershome voor een goed begin van het nieuwe jaar en neem je vriend, vriendin of wie dan ook mee. Tot op de Nieuwjaarsborrel!

Mini-veiling voor Takje Toernooi
Tijdens de Nieuwjaarsborrel van de Supportersvereniging op donderdag 10 januari wordt er ook een mini-veiling gehouden ten bate van het Takje Toernooi. De volledige opbrengst van de mini-veiling zal dus ten goede komen aan de Vereniging Spierziekten Nederland. Er zal onder meer een gesigneerd canvasdoek van Bruno Silva en Mark-Jan Fledderus geveild worden. Daarnaast heeft Digitalus een gesigneerde wedstrijdbal van FC Groningen beschikbaar gesteld. Deze objecten zijn normaliter niet te koop in de winkel en je kunt ze dus alleen bemachtigen door mee te bieden tijdens de veiling.

Je kunt pas over een gewonnen object beschikken zodra je het object contant hebt betaald. Dit kan ook tijdens het Takje Toernooi dat aanstaande zondag 13 januari 2008 wordt gehouden in sporthal Selwerd.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl