Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Aanstaande zondag: Takje Toernooi 2008 7 januari 2008
Aanstaande zondag 13 januari 2008 wordt voor de derde keer het Takje Toernooi georganiseerd. Vanaf 10.00 uur nemen diverse supportersgroepen van FC Groningen het in Sporthal Selwerd zaalvoetballend tegen elkaar op. Het voornaamste doel van dit toernooi is om geld in te zamelen voor het goede doel: de Vereniging Spierziekten Nederland. Publiek is van harte welkom, dus kom langs zondag!

Inmiddels zijn er diverse initiatieven ondernomen om het geldbedrag voor de Vereniging Spierziekten Nederland zo hoog mogelijk te laten worden:
  • Noordlease sponsort het team van de Supportersvereniging voor 25 euro per gemaakt doelpunt;
  • Praxis aan het Damsterdiep in Groningen is doelpuntensponsor van het team Groningen Fanatics I en zal per gemaakt doelpunt 10 euro doneren;
  • Digitalus Webhosting sponsort de teams FCG Forum I en FCG Forum II voor het vaste bedrag van maar liefst 500 euro;
  • De Waterloo Bar in Groningen heeft inmiddels ook een bedrag van 100 euro toegezegd.
Verder zal het rondom het veld de mogelijkheid zijn om een vrijwillige bijdrage te leveren. Want ook al voetbal je zelf niet mee, je bent ook als toeschouwer meer dan welkom in Sporthal Selwerd. Zonder publiek zijn de spelers op het veld immers ook niet tot grootse dingen in staat. Dus kom langs voor de gezelligheid en steun de spelers Ún de Vereniging Spierziekten Nederland!

Om 10.00 uur is de aftrap van het toernooi waarna er wedstrijden worden afgewerkt in twee poules van 5 teams. Verwacht wordt dat rond 15.00 uur de deelnemers aan de knock-outfase bekend zullen zijn. Tegen 17.00 uur zal de finale van het toernooi worden gespeeld, waarna niet alleen de winnaar bekend zal zijn, maar ook de totale opbrengst voor de Vereniging Spierziekten Nederland.

Takje Toernooi III, 13 januari 2008, Sporthal Selwerd
Het Takje Toernooi is vernoemd naar FC Groningen-supporter Emiel 'Takje' Branbergen, die op 13 januari 2005 op 20-jarige leeftijd aan een spierziekte overleed. Op 13 januari 2008, de dag van het toernooi, is het dus precies drie jaar geleden dan Emiel 'Takje' Branbergen overleed. Het derde toernooi krijgt hierdoor een speciaal tintje.

Voor zijn ziekte was Emiel een betrokken FC Groningen-supporter en voetbalde hij ook mee in de zaal. Daarom werd er de voorgaande twee jaren een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd ter nagedachtenis aan Emiel. Bovendien werd er geld ingezameld voor de Vereniging Spierziekten Nederland. Dat zal ook deze editie weer gebeuren. Publiek is van harte welkom om de spelers te ondersteunen.

Locatie
Sporthal Selwerd
Eikenlaan 288
9741 EW Groningen
050-5772075

Routebeschrijving
Vanuit de richting Assen (A28): Op knooppunt Julianaplein linksaf richting Drachten. Neem de eerste afrit (ring Groningen). Ga onderaan de afrit rechtsaf (de rotonde een kwart rond). Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Blijf op de ring rijden en ga vervolgens op de tweede kruising met stoplichten rechtsaf (afslag Paddepoel). Dit is de Pleiadenlaan. Blijf rechtdoor rijden (twee kruisingen met stoplichten) en volg de weg als deze op een T-kruising linksaf buigt. Ga bij de stoplichten rechts. Sporthal Selwerd ligt na 200 m aan de rechterkant.

Vanuit de richting Drachten (A7): Neem de afslag Groningen West en ga onderaan de afrit de rotonde driekwart rond. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Blijf op de ring rijden en ga vervolgens op de tweede kruising met stoplichten rechtsaf (afslag Paddepoel). Dit is de Pleiadenlaan. Blijf rechtdoor rijden (twee kruisingen met stoplichten) en volg de weg als deze op een T-kruising linksaf buigt. Ga bij de stoplichten rechts. Sporthal Selwerd ligt na 200 m aan de rechterkant.

Vanuit de richting Delfzijl: Neem de N360 richting Groningen en rij bij de stad aangekomen rechtdoor het Damsterdiep op. Ga aan het einde van het Damsterdiep rechtsaf de Petrus Campersingel op. Rij steeds maar rechtdoor over de JC Kapteynlaan, de Sumatralaan, de Asingastraat en uiteindelijk de Eikenlaan. Sporthal Selwerd bevindt zich aan de linkerkant van de weg.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl