Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Verslag Nieuwjaarsborrel Supportersvereniging 18 januari 2007
Gisteravond hield de Supportersvereniging haar (bijna) traditionele Nieuwjaarsborrel. Vanwege het trainingskamp van FC Groningen was de borrel een weekje doorgeschoven en zitten we inmiddels wat verder in het nieuwe jaar dan gebruikelijk, maar desalniettemin werden er nog veel beste wensen voor 2007 uitgewisseld. Een verslag.

Voorzitter Roger Stinissen

Nadat Orkest Sunshine de avond is begonnen met live muziek, neemt voorzitter Roger Stinissen van de Supportersvereniging het woord. Hij benadrukt dat het goed gaat met de vereniging en dat de groei van het afgelopen jaar een vervolg moet gaan krijgen. Daarvoor zijn inmiddels al enkele initiatieven opgestart om het nog aantrekkelijk te maken lid te worden. Verder wil de vereniging zich nog nadrukkelijk op gaan werpen als belangenbehartiger van de supporters. Daarvoor is inmiddels de functie Ombudsman in het leven geroepen, waar supporters hun problemen kunnen voorleggen.


Het publiek luistert geboeid


Hans Nijland

Daarna komt algemeen-directeur Hans Nijland van FC Groningen aan het woord. Hij hoopt dat het prachtige afgelopen seizoen een vervolg zal krijgen en geeft aan dat de begroting van FC Groningen volgend jaar door zal stijgen naar 13 miljoen euro en dat FC Groningen ambitieus blijft om ook daarna verdere groei te verwezenlijken. Ook haalt Nijland de nieuw in te voeren voetbalwet aan. Nijland is een groot voorstander van deze wet, omdat het op die manier mogelijk zou worden de kwaadwillende supporters aan te pakken zonder dat de goedwillende supporters daar onder hoeven te lijden. Ook haakt Nijland nog in op het recente nieuws dat de verantwoordelijkheid om in te grijpen bij spreekkoren voortaan bij de clubs komt te liggen. Hierover zal nog informatie volgen.


Ron Jans

Dan is het de beurt aan Ron Jans. Hij is erg trots op de steun van het publiek het afgelopen jaar in de Euroborg en vindt dat die steun zeker heeft bijgedragen aan de positieve resultaten. Hij hoopt dat ook het komende jaar de steun weer op die manier aanwezig zal zijn. Verder vind Jans dat het publiek daarnaast ook kritisch mag blijven en het uiterste van de spelers en technische staf mag eisen. "Maar wij eisen ook het uiterste van onszelf."


Tijd voor champagne!

Na de speeches is het tijd voor het inschenken van de champagne-toren. Hans Nijland en Ron Jans openen beide een fles champagne en gieten de toren van bovenaf vol. Tenminste, voor zover er champagne is, want al gauw blijkt dat er iets minder champagne blijkt te zijn dan de toren aan kan.


Hans Nijland schenkt in


Ook Ron Jans en Evgeniy Levchenko schenken in


Er wordt nog wat extra champagne gehaald

Ron Jans opent nog wat flessen en schiet met een dop een gat in het systeemplafond, maar dat mag de pret niet drukken. Sterker nog: even later voorziet Jans de betreffende plafondplaat van een handtekening en samen met de kurk wordt de plafondplaat weer teruggeplaatst: een prachtig relikwie voor het Home.


Ron Jans signeert de door hem kapot geschoten plafondplaat


De plafondplaat met handtekening ťn kurk

Het officiŽle gedeelte van de avond zit er inmiddels op. Wat rest is het informele gedeelte met hapjes en drankjes...
Printversie »
 

Reacties:
#1 geweldig jans:D
hennie050 | 18 januari 2007, 14:41:12
#2 Ja, heerlijk zo'n feestje, leule foto's en duidelijke woorden Harris...dankje. Ja, de toespraken van Hans en Jans zeiden veel en zijn erg positief. Ik hoop dat het komende jaar van FC Groningen netzo positief wordt als hun woorden. Ook vallen de voornemens van de Supportersvereniging bij mij goed in de smaak, ik hoop dat het allemaal lukt en wil me er ook wel voor inzetten.
Heb hetgeen ik nooit durfde toch gedaan...met Antoine op de foto...hij is leuk geworden...dus dankjewel Antoine...
Verder was het gewoon gezellig! Ik ga niet naar Arnhem, maar ben er uiteraard weer bij mijn trap op 28 januari tegen ajax. Ik zie jullie dan.

Groeten en liefs, dikke knuf,
Rennie
RennieServiceE | 18 januari 2007, 17:32:13
#3 Ben er gisteren ook even geweest. Was wel even gezellig... mooi aantal spelers ook aanwezig. Duidelijke speeches...

En nu is het weer tijd voor voetbal.... zondag weer loos :)

COME ON FC!!! ook in 2007
Eggie | 18 januari 2007, 21:51:24
#4 Yes!
Rennie
Niek | 19 januari 2007, 09:16:09


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl