Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Volg de belevenissen op Gran Canaria 11 januari 2007
Terwijl het hier in Nederland stormt en regent, zit de selectie van FC Groningen op het zonnige Gran Canaria. En niet alleen de spelers en de technische staf, in hun kielzog reisden ook allerlei bobo's, persmuskieten en sponsoren mee naar het vakantie-eiland. Eventjes helemaal weg uit het hectische Groningen. En van die sponsoren nam gelukkig zijn fotocamera mee en houdt ons via een speciale website op de hoogte van de ontwikkelingen.

Martijn Koster van Digitalus Webhosting uit Zuidbroek is sponsor van FC Groningen en ging zodoende ook mee naar Gran Canaria, waar onze jongens zich op gaan laden voor de tweede seizoenshelft. Ook de andere aanwezigen moeten natuurlijk even bijtanken en waar kun je dat beter doen dan in een kroeg op Gran Canaria? Geen idee inderdaad.

In de nacht van zaterdag op zondag vertrok de sponsorgroep vanaf de Euroborg. Op zondag arriveerden ook de spelers op het eiland om er in het Spaanse zonnetje vooral hard te trainen. Dat laatste geldt gelukkig niet voor de sponsoren, want als blijkt dat n van de sponsoren jarig is en ook Martin Drent nog langskomt, dan weet je het wel...

Verder worden de trainingen trouwens wel bezocht hoor. Niet dat je denkt dat het alleen maar dom feesten en bier drinken is op het vakantieparadijs. Onze jongens werken zich keihard uit de naad op het in allerijl opgezochte nieuwe trainingsveld, getuige de foto's. Mooi zo, dat dat maar veel resultaat mag opleveren in de tweede seizoenshelft.

Afijn, check de foto's en avonturen op Gran Canaria zelf op de website http://www.fcgtrainingskamp.nl
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl