Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
SV organiseert dart- en klaverjastoernooi 10 november 2006
Gooi jij wel eens een nine-dart-finish? Of haal je liever stuk op met je nel? Er is nu weer een mogelijkheid om jouw sportieve prestaties aan andere supporters van FC Groningen te laten zien! De Supportersvereniging organiseert voor haar leden namelijk een dart- en klaverjastoernooi op vrijdag 17 november 2006. De aanvang is 20.00 uur in het Supportershome in de Euroborg. De inleg, voor zowel darten als klaverjassen, is 3 euro per persoon.

Darten
Net als bij de vorige drie darttoernooien zijn er weer verschillende prijzen te verdienen voor de top drie en voor degene met de hoogste uitgooi. Om een speelschema te kunnen maken, moeten we wel van te voren weten wie er meedoen. Anders dan bij de vorige edities zal het speelschema op de avond zelf in elkaar gezet worden. Alle deelnemers moeten zich daarom vr 19.30 uur in het Supportershome hebben aangemeld, zodat om 20.00 uur kan worden begonnen met het toernooi.
Naast het op tijd aanwezig zijn, moet iedereen zich van tevoren aanmelden. Er is namelijk plaats voor maximaal veertig darters. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus schrijf je zo snel mogelijk in! Geef je in elk geval op vr 16 november 2006, dan sluit de inschrijving. Vergeet uiteraard niet om op 17 november 2006 je eigen pijltjes mee te nemen! Het darttoernooi is alleen voor leden van de Supportersvereniging. Het darttoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door MW-Panel.

Klaverjassen
Net als in maart zal er naast het darttoernooi een klaverjastoernooi (Amsterdams) georganiseerd worden voor de kaartliefhebbers onder ons. Ook bij het klaverjassen zijn er leuke prijzen te winnen! Als je je opgeeft voor het klaverjastoernooi, wordt er wel van je verwacht dat je de regels van het Amsterdams klaverjassen kent. Je mag jezelf individueel aanmelden, maar je mag ook een team (twee personen) aanmelden in n e-mail. Om een speelschema te kunnen maken, moeten we wel van te voren weten wie er meedoen. Klaverjassers hoeven zich echter niet een half uur van te voren op de avond zelf al aan te melden. Hoe je je kunt aanmelden, kun je hieronder lezen. Doe het zo snel mogelijk, maar in ieder geval vr 16 november 2006. Ook voor het klaverjastoernooi geldt dat het alleen is voor leden van de Supportersvereniging.

Het is NIET mogelijk om je aan te melden voor zowel darten als klaverjassen. Als je beide activiteiten leuk vindt, zul je een keuze moeten maken!

Biertje?
Ben je geen darter en heb je nog nooit van Amsterdams klaverjassen gehoord, maar wil je wel gezellig even een biertje komen drinken? Kom dan gerust langs om de andere supporters aan te moedigen. Wil je gezellig iemand meenemen om een biertje te drinken en diegene is geen lid van de Supportersvereniging? Ook dat kan. Ieder lid mag n introduc meenemen.

Hoe aanmelden?
Je kunt je aanmelden via activiteit@svfcgroningen.nl. Vermeld in je e-mail als onderwerp 'Toernooi 17 november' en noteer even de volgende gegevens:

  • Meld je je aan voor het darttoernooi of klaverjastoernooi?
  • Naam, adres en woonplaats
  • Telefoonnummer en e-mailadres
Als je je aanmeldt via e-mail, zul je binnen twee dagen een ontvangstbevestiging per e-mail ontvangen.

Bron: Supportersvereniging FC Groningen
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl