Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Stop de beeldschermvervuiling! 23 juli 2006
De pingpong-scoreborden uit de Euroborg kunnen verkocht worden aan de hoogste bieder, want eindelijk heeft FC Groningen nieuwe scoreborden. En wat voor een scoreborden! Megaschermen van 6 bij 5 meter van een uitstekende kwaliteit. Alleen jammer dat er zoveel bagger op wordt vertoond.

Bijna iedereen is het er wel overeens dat de schermen op zich prachtig zijn en een verrijking voor de Euroborg. De schermen passen goed in de ruimte, zijn qua omvang niet storend aanwezig en zijn prima afgewerkt. Hulde, bloemen en violen voor FC Groningen, Euroborg NV, Philips en Bos Nieuwe Media.

Toch zijn er met de komst van de schermen wel een aantal zaken bij gekomen waar je op z'n minst je vraagtekens bij kunt zetten. Zaken die haaks staan op de voetbalbeleving van velen in Groningen of ronduit irritatie opwekken bij een groot gedeelte van de supporters. Dat de schermen voornamelijk worden gebruikt als reclamezuil is nog tot daaraan toe (immers een goede bron van inkomsten voor de club), maar dat hoeft toch niet te betekenen dat we ons op die schermen moeten verlagen tot een bedenkelijk niveau?

De meest in het oog springende ergernis is een of ander spelletje in de rust, waarbij het gezicht van drie achteloze bezoekers in een soort fruitautomaat worden getoond, omdat ze kennelijk een prijs hebben gewonnen. Even los van het feit dat dit soort spelletjes het Call-TV-niveau nauwelijks ontstijgt en alleen de belspeldel nog ontbreekt, is het behoorlijk confronterend voor de gelukkige prijswinnaars. Niet in de laatste plaats omdat hun gezicht fullscreen wordt getoond en deze lieden dus vanuit Harkstede nog herkend zouden kunnen worden.

Met de klok is ook iets aparts aan de hand. Vanaf de momenten 45.01 en 90.01 verdwijnt de tijd uit beeld en wordt alleen nog maar reclame getoond. In de spannendste fase van de wedstrijd ontbreekt de klok en de stand! In plaats daarvan probeert men het publiek af te leiden met commercials. Zeer ergerlijk! Wie dat verzonnen heeft, snapt echt niks van voetbalbeleving.

En waarom wordt de wedstrijd eigenlijk in z'n geheel op de schermen uitgezonden? Om de reclameboodschappen onder in beeld te kunnen tonen? Wat heeft het uitzenden van wedstrijdbeelden aan mensen die er met hun neus bovenop zitten nou voor zin? De meeste mensen komen juist naar het stadion om de wedstrijd live mee te maken en niet vanaf een scherm. Zet dan gewoon alleen de klok en de stand in beeld, dan kun je je reclameboodschappen ook prima kwijt.

Het uitbundige 'GOAL' op de schermen na een doelpunt van de tegenstander is behoorlijk dubieus en zou per direct gestopt moeten worden. Ook de doelpunten worden tegenwoordig gesponsord, zelfs de doelpunten van de tegenstanders! Door De Haan Advocaten. Na iedere goal wordt er een tekenfilmpje ingestart met een dansende (doelpunt) danwel een jankende (tegendoelpunt) haan.

Sinds wanneer 'vieren' wij een goal van de tegenstander? Dat tegenstanders soms scoren kunnen we helaas niet altijd voorkomen, maar laten we alsjeblieft zo weinig mogelijk aandacht besteden aan dit feit. Elke seconde aandacht voor een doelpunt van de tegenstander is er eentje te veel.

Om kort te gaan: gebruik deze fraaie schermen ook op een fraaie manier en hou rekening met de clubcultuur in Groningen. Er zijn legio mogelijkheden om de schermen een absolute meerwaarde te laten hebben voor het publiek. Maar gooi het publiek niet dood met achterlijke spelletjes en allerlei reclameboodschappen op verkeerde momenten. Want dan schieten de schermen hun doel voorbij en zullen ze meer ergernis dan plezier opleveren. Dat zou zonde zijn.
Printversie »
 

Reacties:
#1 Helemaal gelijk harris!
ik hoop ook dat de FC er snel iets aan zal doen ... vooral aan dat goal van de tegenstander! gelukkig was dit Porto stel het was ajakz!
Twice | 23 juli 2006, 20:44:05
#2 Ik heb niet veel te klagen over de beeldschermen. Ik vind dat we meer moeten klagen over het geluid dat uit de boxen komen! Het geluid in het Oosterpark was beter te horen. Tijdens de spelers presentatie heb ik er niks van verstaan
StefanFCGrunn | 23 juli 2006, 20:44:55
#3 Het was ook voor de FC en de schermen een oefenwedstrijd. Ik denk dat het nog wel anders wordt.
Dirty Harry | 23 juli 2006, 21:08:54
#4 Mijn mening gisteren was dat ze maar weer gedemonteerd moesten worden, tenslotte gebeurd exact waar ik bang voor was: men weet de schermen niet goed te gebruiken en gebruikt het volledig als reclamezuil...ik weet dat de schermen zullen blijven, maar ik mag hopen dat zoals ze gisteren gebruikt zijn vooral een probleem was van de nieuwigheid. Ik hoop dat de "kinderziektes", waarvan die haan en het spelletje de kroon spanden, direct in de prullenbak zullen verdwijnen. Ik weet dat de GF trailer van de tweede GF DVD erop is uitgezonden en het valt te prijzen van de organisatie achter de schermen (Bos Nieuwe Media) dat ze dit willen doen, maar het mag van mij ook allemaal veel soberder aangekleed worden. We zijn Roda JC niet!

Minder evenement, meer voetbal!

Malachi
Malachi | 23 juli 2006, 21:09:41
#5 Het is inderdaad ergelijk dat na het verstrijken van de officiele speeltijd reclame getoond wordt. Laat de klok gewoon doortellen, zodat men kan zien hoelang er nog gespeeld moet worden.
Wat mij het meest irriteerde was het geluid van de boxen. Het was verschrikkelijk. In de omloop kon je helemaal niet verstaan wat er gezegd werd. Laat een bedrijf ernaar kijken die gespecialiseerd is in boxen afstellen in grote ruimten met veel publiek
(zoals ID-T)
Vincent | 23 juli 2006, 21:34:23
#6 Een ander punt wat mij irriteerd is de bediening. Laat een apart gedeelte voor het etenswaar en een apart gedeelte voor de dranken komen, want nu moet je onnodig lang wachten, omdat er constant gewacht moet worden op een paar patatjes...
Vincent | 23 juli 2006, 21:37:52
#7 Ik ben het helemaal mee eens maar die juichende/ huilende haan is toch niet van dat advocaten kantoor maar die van gehoor apparaten leverancier?
Maar ik hoop dat ze het beter gaan aanpakken in de toekomst.
crazy1980 | 23 juli 2006, 21:51:03
#8 Ik vind dat je niet moet overdrijven. De blessuretijd MAG NIET in beeld worden gebracht van de knvb dus stopt de klok altijd bij 90min. net als bij de pingpong scoreborden gebeurde. Dat spelletje in de rust is toch juist grappig? Of ben je soms jaloers dat je geen Plasma TV hebt gewonnen. Daarnaast zijn die mensen VRIJWILLIG op de foto gekomen. Deze houding van de meeste Groningers hier zorgt ervoor dat we altijd achterstand houden op de rest van Nederland...
Heel jammer
Robbiegrunnen | 23 juli 2006, 21:58:32
#9 Daarnaast vind ik het fantastisch dat ik herhalingen kan kijken op het scherm. Mede omdat laag bij het veld zit en daarom zie je live acties bij het andere doel vaak anders. Een herhaling zorgt ervoor dat ik direct die mooie actie of verprutste kans terug kan zien. Hoef je 's avonds ook niet meer te wachten op de samenvatting op Talpa met bijbehorende reclame.
Robbiegrunnen | 23 juli 2006, 22:01:10
#10 Ik ben het gedeeltelijk eens, herhalingen vind ik geen probleem maar hele wedstrijd is onzin kan ik net zo goed thuisblijven en tv gaan kijken. Wat dat goal betreft niet zo erg wel voor als uitploeg scoort natuurlijk (dat hoeven wij niet te "vieren")en die kip mag wel weg ja. Wat dat spelletje betreft tja beetje vaag (hoewel de prijzen niet mis waren haha). Verder als 90 minuten om zijn laat dan in elk geval de stand enzo staan en kom niet direct weer met reclame aanzetten dat stoort. Wat geluid betreft dat mag ook wel wat beter ja. Oh ja en laten ze ook wat doen aan P2 dat parkeren daar is een regelrechte ramp en dat voor 5 euro.
Eggie | 23 juli 2006, 22:56:23
#11 Schermen ok, wat reclame ook ok (extra inkomsten voor de FC). Aub geen gejuich bij n tegendoelpunt!! Jasses zeg! En t geluid is ook niet al te best,ondanks de nieuwe speakers!!
northernlady | 23 juli 2006, 22:56:31
#12 Robbiegrunnen > hoezo mogen we dat niet zien van de KNVB? wij hebben toch het recht te zien hoe ver we in blessuretijd zitten?
waarom wel op tv en niet in een stadion?
Twice | 23 juli 2006, 23:18:44
#13 Ik ben het maar met een paar dingen eens, dat die haan in beeld komt als we scoren of we nou een tegengoal tegenkrijgen, zowat?? als je dat je aantrekt nou sorry hoor beetje triest. die fruitautomaten is gewoon een slimme aktie want wat boeit het nou als je op zo`n scherm komt en wel een plasma tv krijgt.dat de blessure tijd gelijk reclame komt is erg kloten en de hele wedstrijd hoeft ook niet uitgezonden te worden, en wat heeft het met het gronings cultuur te maken? cultuur veranderd immers toch?
Mie | 23 juli 2006, 23:18:46
#14 Helemaal oneens met Harris. Het enige wat moet veranderen is dat het geluid van de reclame achterwege moet blijven en dat we meer muziek te horen krijgen en geen essent bagger
simpson | 23 juli 2006, 23:40:00
#15 @MIE

Je moet je muil ff houden MIE,
blijkbaar heb jij er totaal geen verstand van. Cultuur veranderd door mensen als jouw, mensen zoals ik (praat hier immers voor me zelf) zijn opstandig als me iets niet aanstaat zoals zaken van hierboven wat Harris vermeld.
En ik geef hem op alle punten volkomen gelijk... En wtf moet je met schermen van 30m2 als je maar 5 m2 gebruikt omdat de rest KK reklame is.

Gebruik ze gewoon naar behoren wat Harris ook zegt.
Dr-Grunn | 23 juli 2006, 23:49:39
#16 heey Mie, waarom is het een trieste reactie van velen op de Haan??? het is behoorlijk sneu dat zo'n irritante Haan staat de juichen a la kezman. Vervolgens zeg je dat de hele wedstrijd niet uitgezonden hoeft te worden.... man geef eens duidelijk je mening ipv zo'n rare reactie neer te zetten want in feite ben je dus zelf ook triest. In mijn ogen gelijk die Haan eruit halen,maar aan die reclame shit zal wel weer een contact zitten wat fc geld opleverd dus daar komen we helaas niet onderuit. De hele wedstrijd op de schermen is best handig zodat je actie's/ doelpunten etc gelijk terug kan zien.
goofygrunn | 23 juli 2006, 23:50:03
#17 @twice Het mag gewoon niet om onrust te voorkomen als er bijvoorbeeld te lang wordt doorgespeeld. net als het tonen van dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. Stel je voor dat Nkufo in de 92e minuut scoort vanuit buitenspelpositie en we zien dat bevestigd op zon scherm, dan breekt de hel los. Hetzelfde geldt dus voor de blessuretijd. Dat er dan reclame komt is wel slim omdat er dan veel mensen kijken maar ze kunnen idd wel de stand en 45/90min in beeld laten staan
Robbiegrunnen | 23 juli 2006, 23:51:42
#18 Over de schermen: De reclame zal wel geld opleveren, houden zo dus.
Wel is het overbodig om de hele wedstrijd uit te zenden, daarvoor ga je niet naar het stadion!
De haan mag voor mij ook weg want daar kan ik me nou echt aan ergeren.
Boertjuh | 24 juli 2006, 00:19:00
#19 Robbiegrunnen >wat jij nu beweert over nkufo kan natuurlijk ook in de 87e minuut gebeuren, zal de hel dan niet losgaan? dus beetje onzin wat je hier neerzet he, en verder ben ik het volkomen eens met harris
oosterparker | 24 juli 2006, 08:43:00
#20 Beetje jammer idd zo'n kippepoot in beeld na het scoren en al helemaal na het scoren van de tegenstander!! pleur dan groby in het beeld.
ernest | 24 juli 2006, 09:38:00
#21 Het irriteert me ook mateloos, vooral die reclame. Een grazende koe 90 minuten lang tijdens de wedstrijd zou passend zijn. Als we dan scoren moet de koe hard gaan loeien!! :-) !!!
vakMM | 24 juli 2006, 09:38:00
#22 die reclame is ook wel irritant maar dat hou je toch niet tegen.de fc is een club van het volk, maar tegen de commercie is niet te vechten en dat moet je ook niet doen want dan draait de fc binnenkort gewoon weer mee voor degradatie.
maar ze kunnen er wel wat andere momenten voor kiezen.
ernest | 24 juli 2006, 09:42:57
#23 Beeldschermen prima, reclame hoort erbij, prijsvraagje in de rust is -helaas- van deze tijd.
Gejuich voor goals van tegenstanders is uit den boze, maar hebben nog een paar wedstrijden om proef te draaien met de schermen. Tijdens competitie zou ik het een meerwaarde vinden als de tussenstanden van andere wedstrijden regelmatig in beeld verschijnen. Verder heerlijk om herhalingen van de goals te zien.
bloem | 24 juli 2006, 09:59:57
#24 Dat goal bij een tegendoelpunt hoeft niet (Geef die gasten in het uitvak een gewone tv en zet dat daar dan op, iedereen tevreden!), en dat idee van Groby vind ik ook goed, Reclame en prijsvraag is irri, Een hele wedstrijd op zo'n scherm is overbodig,alleen de highlights. Tussenstanden andere wedstrijden in beeld zetten (of alleen die die voor Groningen van belang zijn voor de fans zonder radio) Stadion verder prima!!
ajax | 24 juli 2006, 11:04:00
#25 De schermen zijn schitterend, wat een verbetering van de voorzieningen in het stadion. Maar het geluid was heel slecht. Ik heb afgelopen dinsdag gezegd dat het geluid erg goed was. Dat klopte inderdaad, maar in een leeg stadion en met muziek en niet met een speaker. Wat een afknapper was het in een volle Euroborg. Het commentaar op de reclame uitingen zijn aan mij niet besteed. Als de FC er betere spelers van kan kopen hebben wij er allemaal wat aan. En als je je er aan ergert, dan kijk je toch niet? Het gebeurd voor ons toch op het veld.
GreenWhitePride | 24 juli 2006, 13:01:35
#26 Dr-Grunn en goofygrunn hebben niet echt het niveau om normaal te discusseren over dingen beetje laag, en dat noem ik dus cultuur verandering met zulke figuren dus graag even normaal reageren aub en ieders mening respecteren. dank u
Mie | 24 juli 2006, 13:36:18
#27 nu sla je zelf de plank volkomen mis Mie. Je vind mijn niveau te laag om te discusseren maar hoe zit het dan met jouw opmerking over triest??? Jij speelt het op personen en maakt de conclusie dat het triest is om ons te ergeren aan de Haan???? WTF moet ik dan jouw mening respecteren als je zelf niet eens normaal een discussie aan willen gaan??? wie ben jij om dan over mij te oordelen???
goofygrunn | 24 juli 2006, 13:58:56
#28 @MIE

Ik reageer niet eens op je vooral irritante bericht...

die laatste dan, ik vervuil deze pagina niet zoals jouw...
Dr-Grunn | 24 juli 2006, 14:14:00
#29 @Robbiegrunnen: ik zie niet zo goed in welke kloof wij met de rest van NL dichten door achterlijke spelletjes te vertonen. Als je goed leest, vind ik dat de schermen een meerwaarde kunnen hebben, mits ze goed gebruikt worden. Voor opstellingen, herhalingen van belangrijke momenten, de tijdwaarneming. En dan mag daar wat mij betreft 90 minuten reclame voorbij komen, want daar ben ik helemaal niet per definitie tegen. Het genereert geld en dat is goed voor de FC. Kortom, wat dat betreft hoeven we echt niet achter te blijven. Ik ben er wel tegen als dat effect dreigt te hebben op de 'Groninger' voetbalbeleving. Ik vind FC Groningen namelijk leuk vanwege het fanatisme en de beleving in het algemeen en niet vanwege josti's die op een plasma tv lopen te kwijlen.

@Mie: Ja, cultuur verandert. Maar ik neem aan dat ook jij wilt dat ie in positieve zin verandert, en niet in negatieve zin. In het afgelopen jaar zijn er bij FC Groningen zelfs behoorlijke veranderingen geweest met de overstap van het stadion en de goeie resultaten, eigenlijk allemaal ten goede van de sfeer en de beleving dus. De schermen kunnen daar ook een positieve rol in vervullen, maar gebruik ze dan goed. En de punten die ik al heb genoemd, vind IK dus niet goed en dragen in mijn ogen niet bij aan een positieve ontwikkeling.
Harris | 24 juli 2006, 14:26:00
#30 Kijk FC heeft de schermen gratis gekregen in ruil voor veel reklame, tja een gegeven paard mag je nooit in de bek kijken!?.Ik vond het gluid en de schermen perfect, maarja wij nederlanders altijd klachen!.Maar ok te veel reklame is niet ok, maar het zij zo.
djgrunn | 24 juli 2006, 15:11:41
#31 geluid mag beter gemaakt worden
der mag wat minder reclame op
de blesuretijd mag der blijven staan
de haan maak hem warm en vreet hem op!
Tim | 24 juli 2006, 15:54:56
#32 Ach,vind het opzich prima... zou graag de opstelling continu in beeld zien met stand/doelpuntenmakers/tijd ipv wedstrijd in beeld. Laat mij alleen maar herhaling zien van kansen en doelpunten. Dat er verder wat reclame doorheen zit en een fruitautomaat maakt me niet zo veel uit. Die Haan vind ik eigenlijk wel grappig...

Harris, deel je mening dus niet helemaal, maar hoop dat er wel wat mee gebeurd!
GertieJanuz | 24 juli 2006, 15:55:46
#33 Hoop gezeur hier, het is nooit naar ieders tevredenheid. Die dingen hangen er nu eenmaal om ook een hoop reclame op te laten zien. Allemaal extra inkomsten voor onze club. En tijdens de wedstrijd let ik verder niet op dat ding, alleen de herhaling van een doelpunt van de FC wil ik nog wel even meepikken.
Beloji | 24 juli 2006, 16:11:39
#34 Lijkt wel of je in een bioscoop zit voordat de film begint met al die reclame maar ik snap niet waarom mensen zeiken je kijkt toch niet aldoor naar dat scherm ? met sommige punten ben ik het eens : doelpunt vieren van tegenstander etc.

groetjes
skeve | 24 juli 2006, 19:02:46
#35 @ Dr-Grunn jij denkt zeker dat je de leukste hier bent. Ook al over humberto sjonge jonge. Ga buiten spelen ofzo ?
skeve | 24 juli 2006, 19:03:55
#36 Bij ons was het geluid wel goed, had ik het idee tenminstte. Het staat wel hard maar je kon wel verstaan wat er werd gezegd.
(spelerspresentatie niet bij geweest dus over dat geluid kan ik niet oordelen)

Ik had wel graag dat de opstellingen regelmatiger in beeld kwamen te staan.

En dat er voor de wedstrijd en in de rust een gewone klok in beeld te zien was. Kan in het hele stadion geen klok bekenen.
Ja ik weet dat het tijd is om een horloge te kopen, maar toch.

fred | 24 juli 2006, 19:17:09
#37 ten eerste wil ik zeggen dat we heel blij mogen zijn met de schermen maar aan een ding moeten we een voorbeeld nemen aan ajakz. ajakz heeft namelijk de opstelling vermeld aan het begin van de wedstrijd op het scherm met fotos waarbij de spelers 1 voor 1 voorbij gaan met nummers. verder staat er tijdens de wedstrijd een scherm met tijd opstelling met daar achter een balletje(betekent doelpunt) of gele of rode kaart. de doelpunten of herhalingen worden herhaald wanneer de tegenstander scoort zie je gewoon de stand veranderen en verder niks wanneer ajakz zelf scoort zie je met grote letters goal op je af komen met de foto van de speler erbij. Ook is daar veel minder reclame. Laat Groningen dit voorbeeld a.u.b volgen zodat we nog trotser op onze schermen kunne zijn.
P.S dat spelletje is best wel grappig maar dan vind ik dat ze het eerlijker moeten doen met plaats in het stadion bijvoorbeeld vak: rij: stoel: dat is veel minder confronterend en eerlijker.
rick | 24 juli 2006, 19:46:59
#38 @rick: dat idee met vak, rij, stoel is een slecht idee. Op de curve zit je meestal niet en staan er ook genoeg mensen op de trappen, dus dan zijn we bij voorbaad al kansloos met dat spelletje.

Wat die haan te zoeken heeft op het beeld na de doelpunten is me ook een volkomen raadsel. De haan is toch geen club icoon van ons? Gooi Groby er gewoon op, die is van de FC.

Het geluid was ook erg bagger op de curve, moeten ze echt wat aan gaan doen, want dat is helemaal niks. En de reclame op de schermen is ook veel te veel en het is erg irritant als er ook nog geluid bij die reclame is!
VakF | 24 juli 2006, 20:38:22
#39 @Harris, allereerst wil ik je even zeggen dat hoe jij je discussie aangaat wel goed is want ik moet nu wel zeggen dat ik nu wel meer je mening deel. van die Haan blijf ik een goed idee vinden, maar misschien dan toch maar Groby toepassen als mensen daar toch blijer van worden, van de rest is de reclame niet zo erg mits het dus op het goeie moment geplaatst wordt en dat is het helaas op dit momemt nog niet, hopen dat het veranderd. En hopen dat we dit jaar weer een lekker seizoen zullen draaien.
Mie | 25 juli 2006, 09:11:47
#40 @VakF
iedereen heeft een kaartje of seizoenskaart met de vak rij en stoel erop sta je op de trap dan hebje alsnog die nummers. Dus kan je het wel uitproberen ;)
rick | 25 juli 2006, 10:25:09
#41 Het is wel goed dat Robbiegrunnen even een paar zaken verduidelijkt. Het zijn dus geen achteloze bezoekers die in dat spel vertoond worden, dat scheelt al een hoop natuurlijk. Het leek me al sterk dat ze zomaar even een paar koppen van de tribune 'plukken' om mee te ouwehoeren op dat scherm.

Hoe dan ook hoeven die schermen van mij absoluut niet (maar ik ben dan ook een ouderwetse zak, hehe).
HansFCG | 25 juli 2006, 10:26:56
#42 Mie, jij heb helemaal een laag niveau

Probeer iets toe te voegen aan de discussie... of reageer anders gewoon niet.
ajax | 25 juli 2006, 11:15:00
#43 Die schermen kunnen inderdaad beter gebruikt worden en die boxen...spandoek er aan van HOF AUDIO...die zouden toch beter moeten weten als ze iets komen installeren...? Bij mij hoeven ze in ieder geval niet te komen om iets voor elkaar te maken. Dat doet een kleuter nog beter. Spelers presentatie maar een keer over doen als't GOED werkt? Zodat we het dan wel kunne horen...?

Sander
Sanderonw | 25 juli 2006, 18:18:03
#44 Waarmom zouden wij hetzelfde moeten hebben als Ajax? zoals de opstelling op de videowalls. ik snap het probleem niet echt qua reclame, je kijkt toch naar de wedstrijd in plaats van naar die mooie videowalls. Zie het probleem niet echt. De club wordt er toch alleen maar beter van die inkomsten.
Albertooo | 26 juli 2006, 00:13:43
#45 ik vond ten eerste dat ze wel mooi stonden, die schermen, alleen is het ook wel een beetje jammer (ik weet niet hoe het zit hoor)dat ze zijn ingesteld op 2x 45 min. een doelpunt in blessure tijd kan je niet meer herhaald zien.. en zoals velen hier vind ik dat kleine stukje van het scherm wat daadwerkelijk voor de FC word gebruikt veel te klein!!al die reclame is wel jammer!
vind het wel cool om DAnny Buijs heeeeel groot te zien haha
charley | 26 juli 2006, 11:35:54
#46 @rick: dan mag jij mij eens vertellen waar op mijn seizoenskaart dat mijn rij en stoelnummer staat? Er staat voor zover ik kan zien alleen maar het vak op en verder niet...
VakF | 26 juli 2006, 12:49:50
#47 ik vind die reclame niet interessant, maar het levert de club weer "doekoes" op.

de hele wedstrijd hoeft idd niet helemaal uitgezonden te worden, zet er een grote Analog-klok op t scherm, en de stand. Bij een doelpunt op rote kans zijn herhalingen natuurlijk welkom

Dat spelletje met die 3 foto's: ik vind t wel geinig..

die kip die helemaal los gaat: tikkeltje overdone, doe dan een mooie animatie van juichende fc supporters.

gigantisch GOALLLLLL op t scoreboard als de tegenparij scoort, is belachelijk.. het volgende is voldoende:

goal van: (rugnummer) (naam)
mien-toentje | 26 juli 2006, 16:14:13
#48 Mie, als jij die haan gewoon getekend hebt, dan kan je dat toch gewoon zeggen? Ik bedoel, lelijk blijft hij toch...
Dirty Harry | 26 juli 2006, 19:54:01
#49 dat vind ik nu leuke opmerkingen he :) nee ik heb die haan niet getekend en inderdaad hij is wel erg lelijk maar ik zie het probleem niet zo, als je gewoon niks tegen krijgt zie je die haan ook niet ;)
Mie | 27 juli 2006, 11:26:01


 
Webhosting: Flexwebhosting.nl