Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Met FC Groningen naar Curaçao 21 februari 2006
Van vrijdag 18 mei 2006 tot en met zaterdag 27 mei 2006 verblijft FC Groningen op Curaçao. Het team van Ron Jans speelt daar dan het toernooi om de Polar Cup. Voor FC Groningen-supporters die dit toernooi bij willen wonen en zodoende het nuttige met het aangename willen verenigen, is er een speciaal reisarrangement beschikbaar.

De vlag van Curaçao

Het toernooi
Aan het toernooi om de Polar Cup doen naast FC Groningen ook Lokeren, de Suriprofs en een plaatselijke club mee. In het weekeinde van 20 en 21 mei 2006 worden de poulewedstrijden gespeeld en op donderdag 25 mei 2005 is de finale. Voor de rest kun je dus gewoon met je luie reet op het strand hangen.


Het eiland
Curaçao heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en zandstranden. Het is een ideaal vakantiegebied in het Caraïbisch gebied, waar naast rust ook volop te beleven valt. De ontwikkelingen op het eiland staan niet stil. Er worden steeds meer voorzieningen getroffen voor de toeristen en er wordt sinds dit jaar ook vaker vanuit Nederland op Curaçao gevlogen: wekelijks drie keer met de Dutch Caribbean Express, dagelijks met de KLM.

Curaçao heeft qua cultuur veel te bieden. Niets is hier zo opvallend als de architectuur. Nergens ter wereld vind je zoveel prachtige 17e- en 18e- eeuwse Nederlandse koloniale gebouwen. Alleen al in Willemstad komen er 750 historische gebouwen in aanmerking voor het predikaat 'monument'.


Het eiland


Het is zeer de moeite waard om op het eiland één of meer excursies te boeken, een ideale manier om Curaçao te ontdekken. Er zijn boottochten, avontuurlijke zeil- en snorkeltours, paardrijtochten en ook duikexcursies. Curaçao is één van de mooiste bestemmingen voor duikers. Het water is onvoorstelbaar helder en schoon en de temperatuur is er 365 dagen per jaar aangenaam.

Bezichtig ook eens de unieke flora en fauna in het Christoffelpark per auto, fiets of te paard. Het klimmen van de Christoffelberg is een belevenis op zich, evenals een bezoek aan de grotten van Hato. Het aardige van Curaçao is tevens dat de horecagelegenheden zich verspreid over het eiland bevinden en niet op één plaats zijn geconcentreerd. Met de casino's, de cafeetjes en de vele kleine restaurants en dansgelegenheden hoeft niemand zich op Curaçao te vervelen.


Het arrangement
Er is een 8-daags arrangement samengesteld dat uiteraard aansluit op de aanwezigheid van FC Groningen. De prijs van dit arrangement op basis van 2 personen is 875 euro per persoon. De toeslag voor een 1-persoonskamer is 260 euro.

Het arrangement is inclusief:
- Vliegretour per KLM
- Transfers airport - hotel en vice versa
- 8 nachten verblijf in Hotel Van der Valk Plaza Curaçao, inclusief ontbijt
- Toegangsbewijzen voor de wedstrijden van FC Groningen

Exclusief:
- 150 euro luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
- Eventuele lunch en diner 32,50 euro per persoon per dag


Het hotel
Hotel Van der Valk Plaza Curaçao is gebouwd op een 150 jaar oud fort en ligt pal aan zee aan de ingang van de haven en de St. Annabaai. Het Hotel Van der Valk Plaza Curaçao is daarom het enige hotel op de wereld dat is verzekerd tegen aanvaring door schepen, want grote cruiseschepen en tankers passeren op slechts enkele meters afstand.

Alle kamers bieden een spectaculair uitzicht over de prachtige hoofdstad Willemstad, de oude Amsterdamse huizen, de Pontonbrug en Fort Amsterdam. Ook is het bij helder weer mogelijk om de kust van Venezuela te zien.

Het hotel heeft totaal 252 kamers, waarvan 142 Standaardkamers, 24 standaard met balkon, 17 Deluxe kamers, 16 Junior Suites, 1 minder valide kamer, 28 budget kamers en 8 luxe suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, badkamer met bad/ douche, kluisje, televisie met afstandbediening en telefoon.


Uitzicht vanaf het hotel

De reisorganisatie
Does Travel & Cadushi Tours is een Carribean-specialist en treedt vaak op als de officiële reisorganisatie van bekende televisieprogramma's en evenementen, waaronder de TV-series De Erfenis en Bon Bini Beach op Curaçao, Staatsloterij Beach VoetVolley op Aruba en de Heineken Aruba Regatta. Does Travel & Cadushi Tours is lid van de ANVR, aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds en IATA-erkend. Altijd handig om te weten.

Kortom: heb jij genoeg doekoe op je spaarrekening, ben je totaal niet onmisbaar op je werk en heb je wel zin in een zonnig voetbaltripje naar Curaçao, neem dan even contact op met Does Travel & Cadushi Tours (070-312 95 95).
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl