Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Vrijwillige buscombi naar Euroborg 26 januari 2006
Met ingang van aanstaande zondag gaat Arriva met een pendelbus rijden tussen het Oosterparkstadion en de Euroborg. De bus rijdt de rest van het seizoen bij alle resterende thuiswedstrijden van FC Groningen. Standaard vertrekt de bus een half uur voor het begin van de wedstrijd vanaf de poort van het oude stadion. Na de wedstrijd in de Euroborg vertrekt de bus een kwartier na het laatste fluitsignaal vanaf de Boumaboulevard.

De speciale bus vertrekt dus bij zowel competitie- als bekerwedstrijden, of ze nou overdag zijn of 's avonds. Voor aanstaande zondag voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda betekent dit dat de bus om 14.00 uur bij het oude stadion vertrekt en de aankomst bij de Euroborg zal rond 14.15 uur zijn. Na de wedstrijd vertrekt de bus vanaf de Euroborg rond 16.30 uur en is de aankomst bij het Oosterpark om ongeveer 16.45 uur.

Het gaat om regulier openbaar vervoer. Oudere Oosterparkers de service is immers vooral voor hen bedoeld - kunnen dus met een eurokaartje, een strippenkaart of een abonnement reizen.

De voetbalpendel vanaf het Oosterpark rijdt in eerste instantie als proef tot het einde van dit seizoen. Aan de hand van het gebruik van de bus wordt besloten of dit experiment na de zomer kan worden voortgezet.

Bron: Arriva
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl