Forum | Prikbord | Info | Links
 
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
Nieuwsarchief
Het bekertoernooi gaat beginnen 22 september 2010
Vanavond begint het bekertoernooi voor FC Groningen. Dan speelt de ploeg van Pieter Huistra in de derde ronde van het toernooi om de KNVB-beker een uitwedstrijd tegen de amateurs van topklasser vv Haaglandia uit Rijswijk. Het duel begint om 20.00 uur. Voor de liefhebbers die deze wedstrijd willen bezoeken, volgt hier alvast wat nuttige info.

Voetbalvereniging Haaglandia / Sir Winston, of kortweg Haaglandia, ontstond in 2005 door een fusie tussen FC Kranenburg en RVC Rijswijk. Het eerste zondagelftal plaatste zich vorig jaar door middel van een vierde plek onder leiding van Albert van der Dussen voor de Topklasse, het eerste zaterdagteam in de subtop van de zaterdagcompetities en ook de standaardteams van de jeugdafdeling komen allen uit op landelijk niveau. Verder beschikt de club over een moderne accommodatie en een brede trainersstaf.

Vorig jaar eindigde Haaglandia - Excelsior in de KNVB-beker in 6-6 en wonnen de Rotterdammers vervolgens na strafschoppen. Zaak voor FC Groningen dus, om het niet op een penaltyreeks aan te laten komen, want dat ligt de Rijswijkers kennelijk goed.

Adresgegevens
vv Haaglandia / Sir Winston
Prinses Irene Sportpark
Schaapweg 2
2285 SP Rijswijk (ZH)
Tel: 070-3944133
Website: www.haaglandia.nl

Routebeschrijving
Vanuit de richting Groningen: Neem na Utrecht de A12 richting Den Haag. Neem bij het Prins Clausplein de afslag richting de A4 (Den Haag Zuid/Rijswijk). Neem op de A4 afslag 11 (Rijswijk / Delft). Einde afslag rechtsaf. Bij tweede stoplichten (let op flitser bij de eerste stoplichten) links afslaan (voor de wasstraat en winkelcentrum "In de Bogaard"). Weg volgen tot rotonde. Op rotonde rechts afslaan (Schaapweg). Weg volgen, rotonde rechtdoor, links aanhouden. Generaal Spoorlaan oversteken. Volgende rotonde driekwart nemen en rechts het parkeerterrein op van Haaglandia.
Printversie »
 

 
Webhosting: Flexwebhosting.nl